Opublikowano 15 października 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=7lNCFqqZvJI Gra pojawi się u nas 6 listopada, ktoś może bierze bundle z amiibo? Niestety recenzje zebrała mocno średnie, ale zestaw jest w dość sensownej cenie, więc kusi trochę własnoręczne przetestowanie. A swoją drogą to szkoda, że robocik, po bardzo ciekawym i trochę niedocenionym debiucie na GCN będzie prawdopodobnie kończyć w ten sposób..
Opublikowano 15 października 20159 l Wygląda marnie, zresztą to nic nowego jeśli mówimy o nadchodzących premierach na 3dsa.
Opublikowano 15 października 20159 l Sporo gier eshopowych, które kosztują ~ 40 zł albo i mniej wygląda bardziej rozbudowanie. A tu jeszcze wersja z Amiibo... trochę za dużo jak na coś takiego.
Opublikowano 15 października 20159 l gra jest bardzo sympatycznym platformerem, póki co, nie rozumiem pojazdów po nim hitem na pewno nie jest, ale solidnym tytułem
Opublikowano 16 października 20159 l Mam akurat okazję ogrywać Zip Lash. Wprawdzie jestem dopiero po kilku poziomach, ale na razie nic nie zwiastuje katastrofy. Gra się w to niezgorzej. Jeśli później nic się psuje, to przyznam, że nie wiem skąd te oceny. Złe pierwsze wrażenie? Fani pierwowzoru?
Opublikowano 31 października 20159 l Pograłem w demo (za dużo powiedziane, to demo trwa 5 minut) i, nie wiem, może to tylko takie wrażenie, ale żądanie 100 złotych za beznadziejnie prostą przygodówkę opartą na jednym myku to trochę zdzierstwo. Domyślam się, że w pełnej wersji jest coś więcej i ogólnie to sympatyczna gra (chociaż muzyka fatalna), ale no... i pewnie za szybko nie stanieje.
Opublikowano 15 lipca 20168 l https://cdp.pl/chibi-robo-zip-lash-chibi-robo-amiibo.html zastanawiam sie czy brać ;/
Opublikowano 15 lipca 20168 l Za tyle można wziąć dla samego amiibo. Gierka mocno średnia, ale solidna, nie oczekujcie cudów, jeden gimmick wykorzystywany całą grę.