Opublikowano 27 stycznia 20169 l Witam. Siostrzeniec kupił klocka i chciałbym by mógł zagrać w gry z mojego prywatnego profilu czy jest taka możliwość byśmy mogli zagrać razem w multi w grę z Mojego profilu on nie ma liva ja tak czy live też można współdzielić? I ea Access?
Opublikowano 27 stycznia 20169 l Jest, on ustawia Twój profil jako konsole domową, Ty grasz zalogowany na tym profilu.
Opublikowano 27 stycznia 20169 l Tak twoj profil domowy a siostrzeniec normalnie loguje się na swoj i ma dostęp do twojego golda i ea access.
Opublikowano 27 stycznia 20169 l Tak twoj profil domowy a siostrzeniec normalnie loguje się na swoj i ma dostęp do twojego golda i ea access. Jesteś pewny, że można dzielić EA Access tak samo jak inne gierki ? Edytowane 27 stycznia 20169 l przez Ins
Opublikowano 27 stycznia 20169 l Tak, ea access i gold też działa jeśli w tle jest profil z goldem i ea access jako domowy ustawiony. Tak było w czerwcu, nie słyszałem by coś się od tamtej pory zmieniło.
Opublikowano 27 stycznia 20169 l jak oba konta są "sparowane" to wystarczy na tym z wykupionym eaa pobrać grę. później można przelogować się na swoje i grać. to drugie nie musi być w tle zalogowane.
Opublikowano 27 stycznia 20169 l Autor Ale jak będzie awaria liva to ja nie pogram bo się nie zaloguje?