Opublikowano 8 lipca 20168 l kolejny dobry odcinek w końcu pada trochę światła na wątek opętania i jak widać układ jest szerszy i nie wszystko jest takie jak się wydaje spoko jest też poboczny wątek policjanta i strażaka którego, po 6 zeszytach komiksu póki co, papierowa wersja nie zawiera
Opublikowano 17 lipca 20168 l Kurde nadal niewiele wiadomo, czy to faktycznie demony i czy są takie złe do końca
Opublikowano 7 sierpnia 20168 l Dobrze wiedziec bo jeszcze nie ogladalem ile jest w ogóle odcinków w tej serii? Wiadomo cos kiedy bedzie następny sezon? Edytowane 7 sierpnia 20168 l przez Brolly PL
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l Uuu ten 9 odc , czekam na finałNajgorszy odcinek w sezonie, ostatnie minuty go ratuja.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Autor Potwierdzono drugi sezon. Prawdopodobna premiera znów na początku czerwca Ponadto, pojawi się w nim między innymi ten jegomość: http://deadline.com/2016/08/robert-kirkman-outcast-season-2-cast-mc-gainey-madelyn-deutch-hoon-lee-1201801960/ Edytowane 11 sierpnia 20168 l przez Frantik
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l Właśnie skończyłem. Po dwóch pierwszych odcinkach miałem darować sobie resztę, bo wyglądało jak kolejne sztampowe egzorcystyczne guvno. Dopiero po trzecim odcinku mnie wciągnęło i całość mnie zadowala, jest duży potencjał na rozwinięcie pochodzenia i celu wiadomo kogo, oby to ciekawie rozwinięto, a będzie dobrze. I nie da się nie lubić głównego bohatera.
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Autor Właśnie skończyłem. Po dwóch pierwszych odcinkach miałem darować sobie resztę, bo wyglądało jak kolejne sztampowe egzorcystyczne guvno. Miałem dokładnie tak samo, tyle że gdzieś tak do 5-6 odcinka. "łee, egzorcyzmy, sztampa, ogólnie nuuuda", no ale męczyłem. Dopiero klika ostatnich epizodów zaczęło mi się podobać i chyba się wkręciłem na kolejny sezon.
Opublikowano 3 kwietnia 20178 l Tak tylko podbijam, za tydzien premiera drugiego sezon tego swietnego serialu.
Opublikowano 23 kwietnia 20178 l Ja dopiero ukończyłem 1szy sezon. Ogólnie spoko może poza Kylem. Troche taki pizdeusz i szkoda, że nie wyjaśniono skąd biorą się te "opętania" i dlaczego. Także czekam teraz na FULL 2gi sezon i jazda z tematem.
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Tylko ja ogladam? Wreszcie cos sie zaczelo fabularnie rozkrecac. Spokojnie, nie jesteś sam. Bardzo dobry serial, podoba mi się klimat.
Opublikowano 12 maja 20177 l Mam nadzieje ze rudego faktycznie za(pipi)al, bo mi dzialal na nerwy dokładnie, to samo mam z żoną Kyle'a, sam jej pysk mnie wkurza
Opublikowano 13 maja 20177 l Szeryf i Klecha to moj ulubiony duet. Myślę też, że córka od Kyle'a gdy podrośnie to będzie kozakiem. Inni do zaorania.
Opublikowano 8 lipca 20177 l Finał sezonu cienki jak dupa węża. Nie wiem czy w komiksach jest tak samo ale się nie postarali.