Skocz do zawartości

Outcast - 2016 - Robert Kirkman - Cinemax

Featured Replies

Opublikowano

kolejny dobry odcinek

w końcu pada trochę światła na wątek opętania i jak widać układ jest szerszy i nie wszystko jest takie jak się wydaje

spoko jest też poboczny wątek policjanta i strażaka którego, po 6 zeszytach komiksu póki co, papierowa wersja nie zawiera

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 46
  • Wyświetleń 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Kurde nadal niewiele wiadomo, czy to faktycznie demony i czy są takie złe do końca

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobrze wiedziec bo jeszcze nie ogladalem ;) ile jest w ogóle odcinków w tej serii? Wiadomo cos kiedy bedzie następny sezon?

Edytowane przez Brolly PL

Opublikowano

Uuu ten 9 odc  :obama: , czekam na finał

Najgorszy odcinek w sezonie, ostatnie minuty go ratuja.
Opublikowano
  • Autor

Potwierdzono drugi sezon. :banderas: Prawdopodobna premiera znów na początku czerwca 

Ponadto, pojawi się w nim między innymi ten jegomość:

maxresdefault.jpg

http://deadline.com/2016/08/robert-kirkman-outcast-season-2-cast-mc-gainey-madelyn-deutch-hoon-lee-1201801960/

:good: 

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Właśnie skończyłem. Po dwóch pierwszych odcinkach miałem darować sobie resztę, bo wyglądało jak kolejne sztampowe egzorcystyczne guvno. Dopiero po trzecim odcinku mnie wciągnęło i całość mnie zadowala, jest duży potencjał na rozwinięcie pochodzenia i celu wiadomo kogo, oby to ciekawie rozwinięto, a będzie dobrze. I nie da się nie lubić głównego bohatera.

Opublikowano
  • Autor

Właśnie skończyłem. Po dwóch pierwszych odcinkach miałem darować sobie resztę, bo wyglądało jak kolejne sztampowe egzorcystyczne guvno. 

Miałem dokładnie tak samo, tyle że gdzieś tak do 5-6 odcinka. "łee, egzorcyzmy, sztampa, ogólnie nuuuda", no ale męczyłem. Dopiero klika ostatnich epizodów zaczęło mi się podobać i chyba się wkręciłem na kolejny sezon.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak tylko podbijam, za tydzien premiera drugiego sezon tego swietnego serialu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tylko ja ogladam? Wreszcie cos sie zaczelo fabularnie rozkrecac.

Opublikowano

Ja dopiero ukończyłem 1szy sezon. Ogólnie spoko może poza Kylem. Troche taki pizdeusz i szkoda, że nie wyjaśniono skąd biorą się te "opętania" i dlaczego. Także czekam teraz na FULL 2gi sezon i jazda z tematem.

Opublikowano

Tylko ja ogladam? Wreszcie cos sie zaczelo fabularnie rozkrecac.

Spokojnie, nie jesteś sam. Bardzo dobry serial, podoba mi się klimat.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serial się rozkręca, ostro przechodzą to czynów, trup się ściele.

Opublikowano

Mam nadzieje ze rudego

faktycznie za(pipi)al, bo mi dzialal na nerwy

Opublikowano

Mam nadzieje ze rudego

faktycznie za(pipi)al, bo mi dzialal na nerwy

dokładnie, to samo mam z żoną Kyle'a, sam jej pysk mnie wkurza

Opublikowano

Szeryf i Klecha to moj ulubiony duet. Myślę też, że córka od Kyle'a gdy podrośnie to będzie kozakiem. Inni do zaorania.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Finał sezonu cienki jak dupa węża. Nie wiem czy w komiksach jest tak samo ale się nie postarali.