Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Biografie piłkarzy/pseudopiłkarzy

Featured Replies

Opublikowano

Kilka takich pozycji przeczytałem, dlatego chciałem zapytać jak to u Was wygląda? Pewnie zaraz polecą gromy, że to nie to forum...

Czytając książkę "Ja Ibra" co rusz przewija się motyw, jak to Zlatan giercuje w Halo czy CoD'a. Poza tym książka świetna.

Z tych ciekawszych mogę polecić pozycje Wojtka Kowalczyka, Szamo czy Janusza Wójcika, teraz kupiłem sobie biografię Dariusza Dziekanowskiego. Nie polecam Mourinho, Błaszczykowskiego, a z daleka proszę trzymać się od Balotellego.

I tyle moich wypocin w niedzielę rano...tak na rozluźnienie.

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 8,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziennik Domenecha, ktory pozwala spojrzec jego oczami na kryzys we francuskiej pilce reprezentacyjnej na MS 2010. Ksiazka pokazuje w jak trudnym srodowisku pracowal i ze nie do konca bylo tak, jak pr

Opublikowano

staszliwie-sam-moj-dziennik-b-iext231091

Dziennik Domenecha, ktory pozwala spojrzec jego oczami na kryzys we francuskiej pilce reprezentacyjnej na MS 2010. Ksiazka pokazuje w jak trudnym srodowisku pracowal i ze nie do konca bylo tak, jak przedstawialy ta afere media. Ja sam wciagnalem w kilka dni, polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Warto przeczytać biografię Grzegorza Króla "Przegrany". To momentami bardzo śmieszna( anegdoty i historie z szatni), ale jednak przede wszystkim tragiczna opowieść o człowieku, którego alkoholizm i hazard doprowadziły dosłownie na samo dno, i który w popisowy wręcz sposób utracił rodzinę, pieniądze, przyjaciół i szacunek.

Podobała mi się też biografia Arkadiusza Onyszki "Fucking Polak". Pierwsze wydanie tej książki w Danii wywołało ogromny skandal, a to dlatego, że Onyszko  nie jest miłośnikiem poprawności politycznej (najdelikatniej mówiąc). Ciekawa historia, a do tego poruszająca ważny temat, jakim jest zgoda na pobranie organów po śmierci.Sam Onyszko ciężko zachorował, i czekał ponad 2 lata na dawcę nerki, i teraz zachęca wszystkich do wypełnienia deklaracji dawcy, która znajduje się na końcu książki.

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Jestem mniej więcej w połowie pozycji "Dogrywka". To świat Premier League widziany oczami sędziego Marka Halseya. Gość opowiada o tym jak zaczynał pogrywać w piłkę, oczywiście marnie mu to szło. Wziął się za sędziowanie i...tu już było lepiej. Książka opowiada o kulisach sędziowania, kolesiostwie wśród władz, śmiertelbej chorobie Marka...

Zresztą przeczytajcie sami. Kupiłem ją kiedyś w jakimś koszu z książkami przed Media Markt za 10zł.

Edytowane przez Tomtu