Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wayward Pines - 2015 - Chad Hodge - FX

Featured Replies

Opublikowano

Dziś startuje drugi sezon Miasteczka Wayward Pines, który początkowo chyba w ogóle miał nie powstać, ale w końcu Fox się ugiął i jest. :dunno: No to zakładam wątek.

W uproszczeniu, jak dla mnie serial jest takim połączeniem Twin Peaks i The 100 bez teen dramy. Podoba mi się klimat i cały motyw tajemniczej osady jak z Wielkiego Brata. Co do pierwszego sezonu to takie mocne 7/10. Sam nie wiem czy bardziej podobała mi się pierwsza połówka, gdzie główny bohater ogarniał dopiero pobyt w Wayward czy druga, w której okazało się, że

cała mieścina jest tak naprawdę ostatnią arką ludzkości otoczoną murem pod napięciem, a na zewnątrz panują mordercze mutanty

W każdym razie jeden z ciekawszych tworów ostatnich lat. Chętnie łyknę drugi sezon. :) Całość bazuje na książkach autorstwa Blake'a Croucha.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowy sezon to go wno obesrane. Już pierwszy trącił myszką ale drugi to porażka bez klimatu. Szkoda czasu.

Opublikowano

Będziesz zakładał temat dla każdego serialu na świecie?

Opublikowano
  • Autor

Raczej tylko dla tych wartych uwagi :P W sumie chyba nic ciekawego się już na ten rok nie kroi.

Opublikowano

Slabiutko narazie. Pierwszy sezon trzymala charyzma Dillona kiedy tutaj dostajemy samych noname'ow badz tez dzieciakow. I znowu bedzie walka o styl rzadzenia i bohater ktorego trzeba wprowadzic w swiat - tylko nie z takim stylem jak w pierwszym sezonie.

Nie widze tego.

Opublikowano

Raczej tylko dla tych wartych uwagi :P W sumie chyba nic ciekawego się już na ten rok nie kroi.

Nie zwracaj uwagi na Blubera, kąśliwy ale niegroźny.

Serial mam zamiar obadać, tym bardziej, że 1 sezon zamknięty. :)

Opublikowano
  • Autor

Pierwszy odcinek... taki jakiś dziwny. 

Niby to kontynuacja historii z pierwszego sezonu, ale tak jakby nie do końca i trochę w moim odczuciu na siłę

Ale na plus całkiem ładne panie wśród nowych postaci  :sorcerer:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy sezon to go wno obesrane. Już pierwszy trącił myszką ale drugi to porażka bez klimatu. Szkoda czasu.