Opublikowano 23 czerwca 20168 l Jakiś czas temu w plusie był Duke Nukem 3D: Megaton Edition Pobrałem, lezał na dysku i czekał ... W wczoraj chciałem odpalić i pokazuje się informacja "Aplikacja straciła ważność i nie jest już dostępna" W PS Store też nie ma go już do pobrania, nawet za kasę. Możną tą grę jeszcze jakoś odpalić/ pobrać ?
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Zeby odpalic gre musisz: a) miec waznego/wykupionego plusa b) uruchomic ja bedac zalogowanym do psn
Opublikowano 24 czerwca 20168 l jak masz pobrane, to mozesz zagrać, jak z pklusa to musisz miec aktywna subskrypcje. Ale w tej chwili nie kupisz djuka, jakiś czas temu (z pół roku temu już chyba) usunęli go z PSS z powodu problemów z licencją, mają go przywrócić jak się z tym uporają.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Dla danów księcia pozycja obowiązkowa. Bawiłem się wyśmienicie. Cieszą nowe poziomy. Szkoda, że Duke Nuke'm Time To Kill nikt nie chce reanimować.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Jakiś czas temu w plusie był Duke Nukem 3D: Megaton Edition (...)Masz w ogóle plusa aktywnego?