Opublikowano 14 września 20168 l Jakie jest wasze ulubione dema z czasopism magazynów z gierkami https://www.youtube.com/playlist?list=PLXUtKfBdY-4zIhIZFanhuJVCEV_6hVqlw tutaj są wszystkie dema To jest dobra opcja dla każdego kto chcę zgarnąć jakieś ciekawe gry na plejaka czekam na sugestie
Opublikowano 14 września 20168 l Bo pierwszy mój PSM! Numer 4/99 z okładką Raziela z Soul Reaver. 22 złote - w tamtych czasach był to twardy orzech do zgryzienia - gazetka z demówkami, czy pirat:/ Swoją drogą, akurat wychodziłem z kolegą z salonu gier Arcade. Starszy jechał autem i mi wręczył tą gazetkę. Chciałem błyskawicznie znaleźć się w domu i grać w demko! Później zamówiłem archiwalię, bo zmylił mnie napis "14 pełnych wersji gier", które okazały się indykami yaroze: No, ale co się nagrałem z siorą w Gravitation, to moje DLACZEGO DZISIAJ NIE MA DEM? Jakbyśmy przed premierą pograli w demko No Man Sky, czy złożylibyśmy preorder? Przyznam, że czasem marząc o jakiejś grze, grałem non stop w demko odkrywając wszystkie sekrety i to było piękne. A gdy już dozbierałem do tego pirata - czar pryskał i tak level z demka był najlepszy:)
Opublikowano 14 września 20168 l Autor Ja pamiętam jak grałem demo w gran turismo był limit czasu na przejechanie te czasy nie powrócą ale dla mnie psx nie umrze
Opublikowano 14 września 20168 l Demo One z rybkami: Do dzisiaj ta muzyczka z menu przypomina mi miliard wspaniałych, beztroskich chwil i wspomnień. A na demie robiło się z kumplami zawody kto szybciej ukończy level w Crashu, czy też sam rozkminiałem jak przejść ten dziwny fragment z Tombi <nostalgic> Edytowane 14 września 20168 l przez Mac89PL
Opublikowano 13 października 20168 l Nigdy nie zapomnę Demo Drivera 2 w którym spędziłem mnóstwo czasu, dostępny był tylko tryb gry ''Quick Chase'' w którym na czas ścigaliśmy inny samochód, oczywiście ja w ogóle nie byłem tym zainteresowany tylko parkowałem sobie samochodem, wysiadałem z niego, jeździłem zgodnie z przepisami, podziwiałem okolice (tak miałem z 10 lat ) i tak dalej. Problem w tym, że jak odjechałem za daleko to przerywało grę więc miałem opanowany ten wycinek mapy co do metra ^_^ Edytowane 13 października 20168 l przez EvilGucio