Skocz do zawartości

Pędzenie bimbru

Featured Replies

Opublikowano

Oficjalnie w Polandii takie praktyki są zakazne, ale chciałbym się dowiedzieć czy któryś z forumowych smakoszy robił dobry domowy alkohol? Wiadomo że trzeba wieloletnich praktyk by alkohol był należytej jakości, ale może ktoś z maniaków alkoholu bawił się w takie rzeczy bo na internetku to jakieś szczątkowe informacje podają tego typu 

także to nie jest zbyt poważne zródło informacji do tak skomplikowanych operacji. No, kielich w górę i jedziem z koksem. 
  • Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Tylko nalewki. Jedzie do mnie pigwa właśnie.

Edytowane przez _S_

Opublikowano
  • Autor

twoje posty idealnie pasują do twojego avka. Zapraszam do ignorowanych.

Opublikowano

zgłosze cie do nieuczciwych kontrahentów

Opublikowano

Raz robiłem wino typu sake, starszy kupił balon, ja składniki za 20 złotych. A się okazało, że starsza wywaliła butlę, bo powiedziała że jestem nieletni i nie będę robił wina. Nie wiem, o co jej chodziło. Pamiętam, że te 20 złotych to było dużo kasy wtedy.

Potem robiłem nalewkę z pigwy z działki. Zaje.bista kwaśniutka wyszła, ale za słodka. Innym razem miałem sporo aronii, zrobiłem nalewkę i wyszło zbyt cierpko.

I tak wyglądała moja produkcja alkoholowych trunków.

Opublikowano

twoje posty idealnie pasują do twojego avka. Zapraszam do ignorowanych.