Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=_O8B4-X-NBw

Twin-stick shooterowy rogue-lite, w którym przemierzamy w latającym skafandrze opuszczone statki, celem grabieży artefaktów, uzbrojenia i przede wszystkim kasy. Kasa potrzebna nam jest do kupowania wyposażenia na kolejny lot i zniszczenie rdzenia, które to kończy rajd. Statki są generowane losowo i posiadają specjalne wymagania, które pozwalają uzyskać dodatkowe fundusze. Nie jest łatwo, bo wraki pilnowane są przez drony, miny, systemy alarmowe i inne przeszkadzajki. Gra łączy podejście strategiczne z napier.dalaniem z przeróżnego uzbrojenia (np. mini ładunki nuklearne) i poceniem się przy unikaniu fal wrogów. Poziom trudności jest dość wysoki, a porażka okupiona jest znacznym uszczupleniem budżetu, oraz cofnięciem nas do początku. Nie wiem, czy gra się kiedyś kończy, ale pewnie nie. Dodatkowo jest możliwość grania w kooperacji. Tyle wiem. Wiem jeszcze, że klimat i soundtrack niszczy kosmos i okolice:

https://www.youtube.com/watch?v=Z-E8h-ndNmM

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gra wygląda dobrze, trzeba będzie mieć na oku ten tytuł. A lubię takie twin stick shootery :)

Opublikowano

Dostałem wpier.dul w Cryptarku, bo brak radaru i dwa rdzenie do zniszczenia, to coś czego jeszcze nie przeszedłem w tej grze XD Po śmierci i wyczerpaniu środków nasz save jest kasowany i zaczynamy od nowa kampanię. Tylko tym razem dostałem do wyboru skafandry, które zdobywamy za artefakty. I od nowa pięć fal. Git gud.