Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moja zawartość, przeglądanie swoich postów

Featured Replies

Opublikowano

Z góry przepraszam wszelkich moderatorów i administratorów, bo pewnie już jest taki temat - jednak nie potrafilem go znaleźć używając wyszukiwarki (aż mnie potraktowała kontrolą antyfloodową).

Nie mogę zobaczyć swoich postów, szukałem pewnego tematu, być może kilkuletniego, w zasadzie widzę tylko posty z jednego tematu w swoim profilu. Czy forum przeszło jakieś generalne czyszczenie ostatnio, czy po prostu jakiś błąd? Pozdrawiam PPE.

edit: wchodząc w dział "reputacja" jestem w stanie zobaczyć malutką część postów - tylko tych, w których ktoś dał łapkę w górę bądź w dół.

Edytowane przez Nitrom

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 7,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Coś jest na rzeczy. Pamiętam że rejestrowałem się na tym forum wiele lat temu i troszkę wtedy skrobałem tych postów. Zwłaszcza w tematyce retrogamingu, o Chrono Triggerach, snesach, nesach, konsolach "pegazuz" i grach generacji 8-bitowej. Potem jakoś tak gdzieś mi się forum "zapomniało", bodajże na skutek emigracji, po czym przypomniało kilka tygodni temu. Także i mi większość starych postów wyparowała. Podejrzewam że jakiś backup był w międzyczasie. Mam rację czy nie?

Opublikowano

Tak. Coś tam kilka lat temu (pipi)nęło i stare tematy poszły się (pipi)ać więc nie bójcie się. Wszystko działa :yao: