July 22, 20178 yr Z góry przepraszam wszelkich moderatorów i administratorów, bo pewnie już jest taki temat - jednak nie potrafilem go znaleźć używając wyszukiwarki (aż mnie potraktowała kontrolą antyfloodową). Nie mogę zobaczyć swoich postów, szukałem pewnego tematu, być może kilkuletniego, w zasadzie widzę tylko posty z jednego tematu w swoim profilu. Czy forum przeszło jakieś generalne czyszczenie ostatnio, czy po prostu jakiś błąd? Pozdrawiam PPE. edit: wchodząc w dział "reputacja" jestem w stanie zobaczyć malutką część postów - tylko tych, w których ktoś dał łapkę w górę bądź w dół. Edited July 22, 20178 yr by Nitrom
July 22, 20178 yr Coś jest na rzeczy. Pamiętam że rejestrowałem się na tym forum wiele lat temu i troszkę wtedy skrobałem tych postów. Zwłaszcza w tematyce retrogamingu, o Chrono Triggerach, snesach, nesach, konsolach "pegazuz" i grach generacji 8-bitowej. Potem jakoś tak gdzieś mi się forum "zapomniało", bodajże na skutek emigracji, po czym przypomniało kilka tygodni temu. Także i mi większość starych postów wyparowała. Podejrzewam że jakiś backup był w międzyczasie. Mam rację czy nie?
July 22, 20178 yr Tak. Coś tam kilka lat temu (pipi)nęło i stare tematy poszły się (pipi)ać więc nie bójcie się. Wszystko działa