October 6, 20178 yr Stało się niemożliwe, premiera na Vitę w 2017 dużego zachodniego hack n slasha. Rozwój postaci dość uproszczony tak jak w oryginale sprzed 10 lat. Na razie przegrałem jakieś 3h, potencjał jest, zamierzam ukończyć. Jest wersja polska - napisy. Zwracam uwagę bo można przeoczyć. Jest tez wersja na PS4. https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/the-bard%27s-tale-remastered-and-resnarkled/cid=EP2028-PCSB01041_00-THEBARDSTALERNRD
October 6, 20178 yr Naiwnie liczyłem, że dadzą rewelacyjny polski dubbing z wydania na PC, a tu tylko napisy :( W takim razie odpuszczam sobie tę wersję.
October 6, 20178 yr Naiwnie liczyłem, że dadzą rewelacyjny polski dubbing z wydania na PC, a tu tylko napisy :( nie będzie piosenki o piwie w polskiej wersji :( W oryginał nigdy nie grałem, ale słyszałem swego czasu mnóstwo pozytywnych opinii, więc jaram się niesamowicie Edited October 6, 20178 yr by asax