Opublikowano 8 stycznia 20187 l od kupna konsoli mam ten sam problem. wlaczam, startuje i w 75% przypadkow nie loguje sie automatycznie do konta live. probowalem wiele razy uzyc opcji z menu :polacz z kontem live ale nic to nie daje. 10 sekundowe wylaczanie konsoli z przyciskiem power tez nic nie ratuje odloczenie od zasilania rowniez:( jedyna opcja ktora dziala jest wielokrotne resetowanie i czekanie az konsola zalapie profil.. zdarza mi sie nawet po 5-6 razy walnac w przycisk..:( any ideas?! czy moze to byc zwiazane z dynamicznym ip?
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Przypisz kontroler do profilu. Włączenie pada automatycznie loguje wybrany
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Autor Przypisz kontroler do profilu. Włączenie pada automatycznie loguje wybrany mam tak od poczatku , nie pomaga Wiem, że to może głupota, ale jakiego masz ISP? vodafone spain:)
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Weź na próbę włącz hotspot na tel i sprawdź jak konsola zachowa się na mobilnym necie
Opublikowano 26 stycznia 20187 l reset do ustawień fabrycznych, ponowne wgranie profilu i powinno smigać