friedrich 70 Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 (edited) War Thunder wchodzi na XBOXa. W zasadzie płatna beta już jest. Czy może ktoś ogrywający powiedzieć jak wygląda na konsoli od MS? Mój lapek po ostatnich patchach WT dostaje w pancerce zadyszki w bardziej zabudowanych mapach więc musiałem zredukować detale by utrzymać >30klatek. Gram dla klimatu i fragów (w tej kolejności) więc grafika jest dla mnie ważna. Minus taki iż padem będę w crossplayu z PC nieco w plecy (na PS4 to już przerabiałem) ale od jesieni ma być obsługa myszy i klawiatury a w tej grze z PC będzie to bardzo wygodna i uczciwa funkcjonalność. Oczywiście konto WT z PC nie zezwala na grę na XBOX? Trzeba tworzyć nową "postać"? EDIT Odpowiadając sam sobie: zaszalałem i za całe 69.99 kupiłem WT. Wrażenia na gorąco (tryb realistyczny): - grafika na grubasie OK. Dźwięk w 5.1 również. Klatki potrafi gubić ale cwaniaki w odróżnieniu od PC ich nie pokazują. - menu a zwłaszcza jego obsługa po(pipi)a. Kto wpadł na pomysł, iż potwierdzeniem jest strzał powinien dostać baty - oczywiście nowe postać i konto z XBOX - gra na padzie: nie umiem. 2 godziny ustawiałem pada (Elite) pod siebie. Kombinowałem z czułością gałek ale byle pececiarz z myszką w sytuacji 1:1 robi mnie na szaro. W WoT jest łatwiej bo gra od WG ma wspomagania celowania - tutaj tego nie ma. Chcę pociągnąć jeszcze WT na XBOX do końca premki (cebularz ze mnie) by zarobić kasę i odkryć nieco czołgów po czym zapewne zrobię sobie przerwę do czasu wprowadzenia myszki i klawiatury na klocku. Edited June 30, 2018 by friedrich Quote
Recommended Posts