Opublikowano 13 stycznia 20196 l Nie mogę znaleźć tematu (albo wyszukiwarka nie działa, bądź szukałem w złych działach). Mam pytanko odnośnie just dance unlimited czy ta subskrypcja to jest osobna gra (tj kupuje subskrybcje i gram przez dany okres) czy trzeba mieć jakąś wersję gry a to działa jako karnet na piosenki?
Opublikowano 16 stycznia 20196 l @creatinfreak Nie wiem czy jeszcze potrzebna Ci odpowiedź ale unlimited to była dodatkowa zawartość do podstawowej gry, kupujesz na jakiś okres i korzystasz. Więcej piosenek i inne bajery. Pierwszy miesiąc chyba był za darmo. W wersji 2019 są też polskie hity disco
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Autor Tak już ogarnięte, unlimited to subskrybcja na dodatkowe piosenki, aby to odpalić jest potrzebna kopia gry od 2016 wzwyż. Gra kupiona i weekend przy % będzie testowane