damianos27 13 Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Witam, korzysta ktoś z futbin?? Tzn czy zalogowanie posiadanie konta jest płatne?? Właśnie się zastanawiam czy warto się w to bawić?? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Quote
flavio 107 Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Posiadanie konta jest całkowicie bezpłatne. Istnieje wersja premium, aczkolwiek nie ma potrzeby się w to bawić. Jak najbardziej polecam, przydaje się przy układaniu SBC czy ustaleniu cen i wahań na rynku. Quote
adasiulko 201 Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Podobno można na futbin zaimportowac swój klub, łatwo jest wtedy kontrolować ceny kart, które masz w klubie. Na Youtube są filmy jak to zrobić. Słyszałem też info, że można za to złapać bana, ale czy ktoś dostał to nie wiem. Tu link jak to zrobić: Quote
flavio 107 Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Słyszałem, że podobno parę osób wyłapało za to bana. Kusi spróbować, ale też mam 100 parę kart więc nie jakoś dużo to i jestem sam w stanie w miarę to kontrolować. Quote
damianos27 13 Posted November 26, 2019 Author Posted November 26, 2019 No dobra posiadanie konta jest darmowe, ale jaki jest sens bawić się w to są jakieś symulacje czy coś? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Quote
Recommended Posts