tomeek85 0 Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Witam są jakieś osoby grające w Diablo 3 na switchu ? Szukam kompanów do wspólnej gry, ciężko znaleźć kogokolwiek, a samemu wiecie jak się gra ;) Quote
Mantis 1197 Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 (edited) Ktoś może ma problem z polską wersją językową na Switchu? Na dwóch konsolach pobrałem tą łatkę z polską wersją i w obu przypadkach nie działa. Totalnie tego nie kumam. Ktoś też tak miał? Edit: Sytuacja już ogarnięta. Przy któryś tam pobraniu w końcu zadziałało. Edited August 16, 2021 by Mantis Quote
roivas 41 Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Siema. Chciałem pograć z kuzynem w kanapowej kooperacji w trybie tabletu. Jak grac żebym później mógł sam kontynuować rozgrywkę i żeby ten nasz wspólny progres nie przepadł? Coś trzeba wiedzieć? Obie postaci się zapiszą? Sorry za głupie pytania mam nadzieję, że ktoś mi z tym pomoże;P Quote
Recommended Posts