Labtec 3686 Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Czyli temat ogólny do gadania o PS2 (tak jak jest dziale PS1) Dzisiaj odświeżyłem FFXII PS2 Limitke, oryginalnie to była NTSC-J konsola w stanie prawie padniętym ale dziś przeniosłem obudowę do wersji PAL i wyczyściłem wszystko porządnie 4 Quote
Grzes!ek 37 Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 Podoba mi się minimalizm tej edycji. Aż mnie naszło, żeby podłączyć PS2 i odpalić coś co da nostalgiczną radochę; jak Downhill Domination albo jakiś tytuł od EA Big 1 Quote
Grześ 430 Posted January 3, 2021 Posted January 3, 2021 Świetna limitowana wersja konsolki! Fajnala dwunastkę darzę ogromnym sentymentem. Czy to jedyna grafika, jaka pojawiła się na obudowie? Pewnie nie posiadasz do niej pudełka? Masz może informacje czy w zestawie był dedykowany pad albo memorka? Quote
Labtec 3686 Posted January 4, 2021 Author Posted January 4, 2021 20 hours ago, Grzes58 said: Świetna limitowana wersja konsolki! Fajnala dwunastkę darzę ogromnym sentymentem. Czy to jedyna grafika, jaka pojawiła się na obudowie? Pewnie nie posiadasz do niej pudełka? Masz może informacje czy w zestawie był dedykowany pad albo memorka? Jedyna grafika, w zestawie jeszcze była podstawka której nie mam, kupiłem gola za grosze jako nie sprawna i wymieniłem bebechy na PAL wersje Quote
Grześ 430 Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Obudowa ładna. Chyba nigdy nie spotkałem się z jakąkolwiek limitowaną wersją PS2. Z tego co widzę po internetowych sklepach to za pełny komplet można dostać nawet 800$. Quote
Recommended Posts