Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

OLED + Pc jak to zrobić

Featured Replies

Opublikowano

Powiedzcie mi tak z ciekawości, bo mam OLED'a LG OLED55B7V i może użyłbym go jako monitor do grania na padzie. W jaki sposób to fajnie zrobić? Bo próbowałem odpalić w 4k jako drugi monitor, niezależny od pc'towego to tak średnio to działało, jakieś artefakty niekiedy wyskakiwały i do tego czasami mignął ekran trochę mnie to denerwowało. Nie mówiąc o tym, że rozdziałka też w 100% się nie wpasowywała (krawędzie trochę ucina na TV). Teraz chyba spróbuję ustawić po prostu jako drugi monitor do skopiowania, żeby nie musieć się za dużo bawić i po prostu odpalę w 1080p, tym bardziej, że mój sprzęt i tak średnio pozwala na wygodne granie w 4k. Nie wiem czy to też nie jest kwestia kabla hdmi bo niestety mam kawałek do pc i korzystam z 5m kabla. Może jest jakiś fajny software do wykorzystania? Kartę grafiki mam GTX 1070 Ti, reszta specyfikacji chyba ma mniejsze znaczenie pod kątem odpowiednich ustawień. 

Do tego jeszcze kwestia FPS i w sumie innych gier. Jak gry PC'towe reagują na pada od xboxa? Wiem, że grając na konsoli są różne cuda pokroju asystent aima itd. Czy taka sama zasada jest z padem, czy będzie raczej trudno się grało w FPS'y  z uwagi na właśnie trudniejszy aim. 

Edytowane przez Xoltro

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sprawdził bym w opcjach TV czy nie możesz ustawić ze port HDMI to jest PC (zmienić ikonkę czasami wystarczy) dla lepszej kompatybilności

co do rozdzielczości to bym ustawił na 1440p, a pilot od xbox-a działa 100% pod Windows i gra się jak na konsoli, większość współczesnych tytułów włączy auto-aim itp,itd