roivas 41 Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Cześć, piszę doktorat o grach Nintendo. Najbardziej interesuje mnie recepcja graczy - w końcu sam nim jestem. Teorie teoriami, ale czasem bym chciał o coś zapytać. Jak się komuś chce, to na początek mam króciutką ankietę dotyczącą loadingów w grach: https://forms.gle/ir3nn9JUNrZy6uN57 Quote
Ukukuki 7411 Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Wypełnione. W pytaniu "Loading, który najbardziej utkwił Ci w pamięci, był..?" brakuje odpowiedzi żaden nie utkwił mi w pamięci. 1 Quote
nero2082 868 Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 ale temat loadingów to się właśnie mocno zdezaktualizował, bo na nowych konsolac ich właściwie nie ma i czasem jest to problem (!) bo w takiej FIFIE21 wersja PS4 podczas loadingów meczu dostajemy info o składzie przeciwnika i ładowanie trwa dobre 10sek - mogę przeanalizować jak zagram, tymczasem w wersji na PS5 to jest ucinane do 1sek i bum - od razu mecz oby to poprawili bo to jest niedostosowane do nowej platformy i poważnie przeszkadza i dużo osób zgłasza ten "problem" 1 Quote
roivas 41 Posted November 20, 2020 Author Posted November 20, 2020 14 minut temu, nero2082 napisał: ale temat loadingów to się właśnie mocno zdezaktualizował, bo na nowych konsolac ich właściwie nie ma Wiem, ale jak długo były i ile jest do opisania;P No i poczekajmy na prawdziwe gry wyciskające siódme poty z PS5 i Xboxa Series, może będzie jeszcze co ładować. Quote
Recommended Posts