Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Praca naukowa przy grach - potrzebuje pomocy graczy!

Featured Replies

Opublikowano

Cześć, piszę doktorat o grach Nintendo. Najbardziej interesuje mnie recepcja graczy - w końcu sam nim jestem. Teorie teoriami, ale czasem bym chciał o coś zapytać. Jak się komuś chce, to na początek mam króciutką ankietę dotyczącą loadingów w grach: https://forms.gle/ir3nn9JUNrZy6uN57

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ale temat loadingów to się właśnie mocno zdezaktualizował, bo na nowych konsolac ich właściwie nie ma   i czasem jest to problem (!) bo w takiej FIFIE21 wersja PS4 podczas loadingów meczu do

Opublikowano

Wypełnione. W pytaniu "Loading, który najbardziej utkwił Ci w pamięci, był..?" brakuje odpowiedzi żaden nie utkwił mi w pamięci. 

Opublikowano

ale temat loadingów to się właśnie mocno zdezaktualizował, bo na nowych konsolac ich właściwie nie ma

i czasem jest to problem (!) bo w takiej FIFIE21 wersja PS4 podczas loadingów meczu dostajemy info o składzie przeciwnika i ładowanie trwa dobre 10sek - mogę przeanalizować jak zagram, tymczasem w wersji na PS5 to jest ucinane do 1sek i bum - od razu mecz

oby to poprawili bo to jest niedostosowane do nowej platformy :cool2: i poważnie przeszkadza i dużo osób zgłasza ten "problem"

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, nero2082 napisał:

ale temat loadingów to się właśnie mocno zdezaktualizował, bo na nowych konsolac ich właściwie nie ma

Wiem, ale jak długo były i ile jest do opisania;P No i poczekajmy na prawdziwe gry wyciskające siódme poty z PS5 i Xboxa Series, może będzie jeszcze co ładować.