don LOV 77 Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 Mam mega nielogiczny problem. Kupiłem na allegro Dishonored & Prey The Arkane Collection. Dishonored jedynka i dodatek Death of the Outsider są w wersji cyfrowej. Wpisuje kod na PS Store i wyskakuje mi błąd jak w tytule. Gra jest nowa, w wersji na polski rynek (dystrybucja cenega) i z polskimi napisami. Z tyłu ma kod 2 czy jest na rynek m.in. polski. Konsolę kupiłem w UK, po powrocie zmieniłem region. Ba! Założyłem nowe dwa konta na PL przed chwilą i to samo. Nawet spróbowałem założyć kolejne konto na USA bo się łudziłem, że to może pomóc. Nie mam już pojęcia co mógłbym jeszcze zrobić. Do głowy mi tylko przychodzi jeden pomysł. Mam takiego pecha, że podczas drukowania wbili kod z jakiegoś innego regionu, zamiast na PL. Ktoś coś miał podobnego? Quote
Snake_Plissken 992 Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Skontaktuj się z SONY, powinni być w stanie pomóc. Quote
don LOV 77 Posted July 14, 2021 Author Posted July 14, 2021 Okazało się, że wina producenta. Pozostali, którzy kupili też mieli ten problem. Temat można zamknąć lub zostawić dla innych gdyby mieli podobny problem. Sprzedawca gry na allegro kontaktował się z cenegą, który jest dystrybutorem na Polskę. Quote
Recommended Posts