Jump to content

Błąd przy instalacji

Featured Replies

• Replies 8
  • Views 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jest możliwość pobrania i zainstalowania ze store po włożeniu płyty? Wiem, że to PS, ale na Iksbonie jak wywalał taki błąd to pomagało pobieranie i instalacja ze sklepu, po wykryciu płyty.

• Author

Da się pobrać ale i tak wywala błąd przy instalacji.

W komentarzach ludzie piszą, że to raczej kwestia stanu nośnika oraz rys i pomogło wyczyszczenie. Jak masz możliwość zwrócenia płytki to zwróć lub wymień.

• Author

Koleś od ktorego kupiłem uważa że nie ma problemu kupiłem używke na olx i żałuję teraz oczywiście on nie chce przyjąć odemnie zwrotu .

Zgłoszenie nic nie da. Próbowałem raz bo otrzymałem ewidentnie uszkodzony produkt - rada OLX do sądu - tyle. Jedyna opcja w której mogą ewentualnie coś pomóc to wtedy kiedy przesyłka w ogóle nie dojdzie. 

• Author

Zgłosiłem na pomoc olx opisałem im sprawe a ci i tak wysłali mu zapłatę ręce opadają ale takie są realia olx to wylegarnia takich drobnych cwaniaków.

Doskonale rozumiem - sam to przerabiałem. Kompletnie mają wyjebane jak ktoś Cie oszuka niestety.