Posted March 22, 20223 yr Witam czy spotkaliscie się z podobnym problemem ? Pierwsza część instalacji przebiega dobrze a potem wywala nie można ukończyć instalacji na dysku płyta ma ze dwie ryski czy to jest wadliwa/uszkodzona kopia gry ?? https://imgupload.pl/zdjecie/20220322-075318-hdr.SEZIV
March 22, 20223 yr Jest możliwość pobrania i zainstalowania ze store po włożeniu płyty? Wiem, że to PS, ale na Iksbonie jak wywalał taki błąd to pomagało pobieranie i instalacja ze sklepu, po wykryciu płyty.
March 22, 20223 yr W komentarzach ludzie piszą, że to raczej kwestia stanu nośnika oraz rys i pomogło wyczyszczenie. Jak masz możliwość zwrócenia płytki to zwróć lub wymień.
March 22, 20223 yr Author Koleś od ktorego kupiłem uważa że nie ma problemu kupiłem używke na olx i żałuję teraz oczywiście on nie chce przyjąć odemnie zwrotu .
March 22, 20223 yr Zgłoszenie nic nie da. Próbowałem raz bo otrzymałem ewidentnie uszkodzony produkt - rada OLX do sądu - tyle. Jedyna opcja w której mogą ewentualnie coś pomóc to wtedy kiedy przesyłka w ogóle nie dojdzie.
March 22, 20223 yr Author Zgłosiłem na pomoc olx opisałem im sprawe a ci i tak wysłali mu zapłatę ręce opadają ale takie są realia olx to wylegarnia takich drobnych cwaniaków.
March 22, 20223 yr Doskonale rozumiem - sam to przerabiałem. Kompletnie mają wyjebane jak ktoś Cie oszuka niestety.