Opublikowano 22 marca22 mar Nie znalazłem tematu, a gra polskiego studia Reikon Games nie powinna przejść bez echa u wszystkich lubiących szybkie i ładne FPSy.Gra jest promowana jako rękawica rzucona ID Software i rzeczywiście, można ją do Dooma porównać. ale przy okazji ma w sobie coś z klimatu Returnal i Metroida!Szybka, dynamiczna strzelanka, ale i ciekawie zaprojektowana progresja.Grę zaczałem na PS5 Pro (bo jest w abonamencie), ale ostatni update ją popsuł i obecnie wielu osobom nie wyświetlają się filmy z gry (just PC things ).Gra pomimo tego, że nie dostała PSSR na Pro działa w 60 fpsach w trybie jakości (czuć jednak czasami lekkie spadki frameratu)Na stronach z kluczykami zaś grę dostaniemy w cenie schabowego z frytkami i polecam mocno ją sprawdzić - na PC gra prezentuje się obłędnie, tak z 10 razy ładniej niż na trailerze poniżej: Setting, oprawa, mechaniki, fabuła - MUZYKA, udźwiękowienie - dla mnie wszystko tu GRA, pomimo średnich ocen 7/10 zdecydowanie POLECAM.