Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Cześć wszystkim za pół roku chce kupić nowy monitor bo aktualnie mam model Gigabyte G24F a myślę nad takim https://www.x-kom.pl/lista/x3ddqnxqj i wyczytałem że podobno oczy bolą od Qled a od Ips już nie ,prawda to jest ?może ktoś ma monitor Qled i napisze czy sporo jest różnicy w obrazie między matrycami
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Oled to bajka, używam samsunga g8 od 4 lat i nie da się wrócić do starej technologii. Nic mnie nie boli od oleda :)
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Autor 6 minut temu, Ukukuki napisał(a):Oled to bajka, używam samsunga g8 od 4 lat i nie da się wrócić do starej technologii. Nic mnie nie boli od oleda :)Monitor masz 4k? czy 2k wystarczająca i nie warto przepłacać do 4 k?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. To są proporcje 21:9 w 1440p więc nie wiem jak to się fachowo nazywa ale jest to coś pomiędzy 1440p a 4k. Teraz jakbym kupował to monitor 4k ale ja siedzę na 4090.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Autor Chyba wezmę monitor 1440 p dobra za pół roku napisze ,może coś się zmieni albo wyjdzie lepszy model monitora