Opublikowano wczoraj o 08:21 1 dzień Teraz mial byc test sztucznej czy nie oszukuje bo co excelek to excelek.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Cos sie u mnie zblokowalo w typerze i mecz Australia Turcja nadal wisi w "Do wytypowania" a powinien juz zniknac z listy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor 16 minutes ago, Mejm said:Cos sie u mnie zblokowalo w typerze i mecz Australia Turcja nadal wisi w "Do wytypowania" a powinien juz zniknac z listy.Dopiero wynik wprowadziłem to powinno już być git.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. A dobra, cos mi sie uje.balo, ze to samo bierze wyniki z jakiejs strony i updatuje.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 2 hours ago, Mejm said:A dobra, cos mi sie uje.balo, ze to samo bierze wyniki z jakiejs strony i updatuje.Az tak jeszcze AI nie ufamy