Opublikowano 1 marca 200817 l Myszaq - bo są odjechane Loki - za jego opowieści o komunikacji miejskiej
Opublikowano 1 marca 200817 l Chyba jednak Lokiego, najbardziej podobały mi się jego starsze teksty (np. o tym, jak zaatakował go krawężnik:), ale teraz też nie jest źle...
Opublikowano 1 marca 200817 l opowieści Loki'ego o komunikacji miejskiej miażdżyły HP Ściery - to kosmita!
Opublikowano 2 marca 200817 l hp czytam zawsze w takiej kolejności : Myszaq ( bo po tym zawsze rysuje się wielki banan na twarzy ) Loki ( za relacje z podróży po mieście ) Koso ( bo też z Poznania ) a potem reszta ekipy
Opublikowano 20 marca 200817 l Kali, HIV, i Myszaq :] No i ten mój HP czytelnika w którymś z numerów także był całkiem całkiem Edytowane 20 marca 200817 l przez Omnibus
Opublikowano 24 maja 200816 l Myszaq. Jego HP napawają mnie pozytywną energią. Podobnie Kali. Nie lubię za to HP Lokiego- nudzi o jakichś lokomotywach i autobusach (a wój mnie to obchodzi )
Opublikowano 25 czerwca 200816 l (Ni' mog' pisać lit'ry na prawo od "w", ni' chc' mi si' pisac na 'kranow'j) -Sci'ra -Mazzi, za taki hp, co pisał, ż' go "czarni gangsta" napadli w US i A -Dżujo, tak ogólni', lubi' czytac j'go wszystki' t'ksty
Opublikowano 26 czerwca 200816 l Sciera - jego hyde parki wiele mowia na temat wspolpracy (a raczej uzerania sie) i innymi redaktorami ;] Mazzi - ogolnie lubie jego teksty wszelakie najgorsze ma Butcher - gdzie on to nie byl, czego nie kupil, jakim jest wielkim fanem kina domowego i inne smuty
Opublikowano 5 sierpnia 200816 l najbardziej lubie czytac HP popełnione przez: -Mazziego,z wszystkich jego tekstow czuc growa pasje -Sciery,za ciagle narzekanie -Myszaqa,za te jego oryginalne sformulowania ale i tak najbardziej lubie spojrzec na HP Lokiego,bo te Japoneczki sa czasem naprawde pierwszej klasy
Opublikowano 29 marca 200916 l Dzisiejsze Hajd Parki to już nie to samo co parę lat temu. Kiedyś HP służył do opisywania ciekawych przeżyć minionego miesiąca, zgredzi naprawdę fajnie i z jajem opisywali swoje przygody, teraz skupiają się głównie na pisaniu jakich to gier nie ukończyli itp. jakby o samych grach było mało na innych stronach magazynu. And the winner is Loki, który chyba jako jedyny swoimi dyrdymałami potrafi mnie rozbawić.
Opublikowano 7 czerwca 200915 l Dzisiejsze Hajd Parki to już nie to samo co parę lat temu. Kiedyś HP służył do opisywania ciekawych przeżyć minionego miesiąca, zgredzi naprawdę fajnie i z jajem opisywali swoje przygody, teraz skupiają się głównie na pisaniu jakich to gier nie ukończyli itp. jakby o samych grach było mało na innych stronach magazynu. And the winner is Loki, który chyba jako jedyny swoimi dyrdymałami potrafi mnie rozbawić. Dokładnie. Pamiętam jak Kali, Myszaq, Shiva i inni w swoich HP opisywali różne imprezy i śmieszne sytuacje (nie tylko związane z tymi pierwszymi). Później wpadł Ściera i kazał o grach pisać <_<. Teraz mimo, że się pozmieniało to wciąż lubię najbardziej czytać narzekania Ściery i wywody Kaliego i Myszaqa.
Opublikowano 7 czerwca 200915 l sciera hiv loki koso mazzi.u myszaqa tez spoko, ale od tej jego podjarki batmanem ( 2 recenzje?) stracil w moich oczach;)
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Dzisiejsze Hajd Parki to już nie to samo co parę lat temu. Kiedyś HP służył do opisywania ciekawych przeżyć minionego miesiąca, zgredzi naprawdę fajnie i z jajem opisywali swoje przygody, teraz skupiają się głównie na pisaniu jakich to gier nie ukończyli itp. jakby o samych grach było mało na innych stronach magazynu. And the winner is Loki, który chyba jako jedyny swoimi dyrdymałami potrafi mnie rozbawić. Dokładnie. Pamiętam jak Kali, Myszaq, Shiva i inni w swoich HP opisywali różne imprezy i śmieszne sytuacje (nie tylko związane z tymi pierwszymi). Później wpadł Ściera i kazał o grach pisać <_<. Teraz mimo, że się pozmieniało to wciąż lubię najbardziej czytać narzekania Ściery i wywody Kaliego i Myszaqa. Los lubi byc ironiczny. Bo wtedy jak pisalismy w HP o imprezach dostawalismy listy, ze ile mozna w kolko o imprezach pisac i ze moze cos o grach bysmy dali. A dzis ludzie maja dokladnie odwrotne zastrzezenia
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Ale w tym wypadku znalezienie złotego środka chyba nie jest niemożliwe?