Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kto pisze najlepsze hydeparki? [loki?:)]

Featured Replies

Opublikowano

Myszaq. Bo jest przez jego HP mam wene xD

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 49
  • Wyświetleń 44,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Myszaq - bo są odjechane :P

Loki - za jego opowieści o komunikacji miejskiej ;)

Opublikowano

Chyba jednak Lokiego, najbardziej podobały mi się jego starsze teksty (np. o tym, jak zaatakował go krawężnik:), ale teraz też nie jest źle...

Opublikowano

opowieści Loki'ego o komunikacji miejskiej miażdżyły

HP Ściery - to kosmita!

Opublikowano

hp czytam zawsze w takiej kolejności :

Myszaq ( bo po tym zawsze rysuje się wielki banan na twarzy )

Loki ( za relacje z podróży po mieście )

Koso ( bo też z Poznania :P )

a potem reszta ekipy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kali, HIV, i Myszaq :] No i ten mój HP czytelnika w którymś z numerów także był całkiem całkiem :(

Edytowane przez Omnibus

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myszaq. Jego HP napawają mnie pozytywną energią. Podobnie Kali. Nie lubię za to HP Lokiego- nudzi o jakichś lokomotywach i autobusach (a wój mnie to obchodzi :P )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

(Ni' mog' pisać lit'ry na prawo od "w", ni' chc' mi si' pisac na 'kranow'j)

-Sci'ra

-Mazzi, za taki hp, co pisał, ż' go "czarni gangsta" napadli w US i A

-Dżujo, tak ogólni', lubi' czytac j'go wszystki' t'ksty

Opublikowano

Sciera - jego hyde parki wiele mowia na temat wspolpracy (a raczej uzerania sie) i innymi redaktorami ;]

Mazzi - ogolnie lubie jego teksty wszelakie :)

najgorsze ma Butcher - gdzie on to nie byl, czego nie kupil, jakim jest wielkim fanem kina domowego i inne smuty

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Loki. Nie wiedziałem, że śląskie tramwaje są takie ciekawe:)

Opublikowano

Ja zawsze lubilem czytac Hyde Park'i Star'a...

Opublikowano

najbardziej lubie czytac HP popełnione przez:

-Mazziego,z wszystkich jego tekstow czuc growa pasje

-Sciery,za ciagle narzekanie ;)

-Myszaqa,za te jego oryginalne sformulowania

ale i tak najbardziej lubie spojrzec na HP Lokiego,bo te Japoneczki sa czasem naprawde pierwszej klasy :)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Dzisiejsze Hajd Parki to już nie to samo co parę lat temu. Kiedyś HP służył do opisywania ciekawych przeżyć minionego miesiąca, zgredzi naprawdę fajnie i z jajem opisywali swoje przygody, teraz skupiają się głównie na pisaniu jakich to gier nie ukończyli itp. jakby o samych grach było mało na innych stronach magazynu.

And the winner is Loki, który chyba jako jedyny swoimi dyrdymałami potrafi mnie rozbawić.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moim namber łan <xD> jest myszaqu...gościu wymiata xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dzisiejsze Hajd Parki to już nie to samo co parę lat temu. Kiedyś HP służył do opisywania ciekawych przeżyć minionego miesiąca, zgredzi naprawdę fajnie i z jajem opisywali swoje przygody, teraz skupiają się głównie na pisaniu jakich to gier nie ukończyli itp. jakby o samych grach było mało na innych stronach magazynu.

And the winner is Loki, który chyba jako jedyny swoimi dyrdymałami potrafi mnie rozbawić.

Dokładnie. Pamiętam jak Kali, Myszaq, Shiva i inni w swoich HP opisywali różne imprezy i śmieszne sytuacje (nie tylko związane z tymi pierwszymi). Później wpadł Ściera i kazał o grach pisać <_<. Teraz mimo, że się pozmieniało to wciąż lubię najbardziej czytać narzekania Ściery i wywody Kaliego i Myszaqa.

Opublikowano

sciera hiv loki koso mazzi.u myszaqa tez spoko, ale od tej jego podjarki batmanem ( 2 recenzje?) stracil w moich oczach;)

Opublikowano

Dokładnie. Pamiętam jak Kali, Myszaq, Shiva i inni w swoich HP opisywali różne imprezy i śmieszne sytuacje (nie tylko związane z tymi pierwszymi). Później wpadł Ściera i kazał o grach pisać <_<. Teraz mimo, że się pozmieniało to wciąż lubię najbardziej czytać narzekania Ściery i wywody Kaliego i Myszaqa.

Los lubi byc ironiczny. Bo wtedy jak pisalismy w HP o imprezach dostawalismy listy, ze ile mozna w kolko o imprezach pisac i ze moze cos o grach bysmy dali. A dzis ludzie maja dokladnie odwrotne zastrzezenia :)

Opublikowano

Ale w tym wypadku znalezienie złotego środka chyba nie jest niemożliwe? ;)