Opublikowano 22 maja 201113 l http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91847,9644633,28__kolejka__Lechia___Lech_2_1__Traore___karny__1_1_.html Piłka leciała dobre 10m... Wilk(?) miał chwile czasu żeby jakoś inaczej zablokować ten strzał. Strony GóWna mi nie działają Blokada się przydaję i odsyła na adres http://www.wyborczapinokio.pl/
Opublikowano 22 maja 201113 l http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91847,9644633,28__kolejka__Lechia___Lech_2_1__Traore___karny__1_1_.html Piłka leciała dobre 10m... Wilk(?) miał chwile czasu żeby jakoś inaczej zablokować ten strzał. Strony GóWna mi nie działają Blokada się przydaję i odsyła na adres http://www.wyborczapinokio.pl/ W takim razie pozostaje Ci uwierzyć mi na słowo, albo poczekać na teleexpress
Opublikowano 23 maja 201113 l Ale nie ma się co rozwodzić, dla mnie zawsze ręka to ręka. Mógł łapę chować do tyłu zamiast do przodu. Życie.
Opublikowano 23 maja 201113 l Tak czy siak (ale karny prawidłowy:)), Lech przegrał sezon. Nie zwalałbym całej winy na Bakero... Pewnie piłkarze zmęczyli się już sobą i z chęcią przeszliby do innych klubów, ale polityka Lecha im to uniemożliwiała, a tak nie ma pucharów - będzie wyprzedaż. :potter: Szkoda trochę marki, bo po ostatnim sezonie już przynajmniej we Włoszech czy Anglii kojarzyli trochę Lecha. Edytowane 23 maja 201113 l przez kilix
Opublikowano 23 maja 201113 l Stona cytował prezesa, że niby ma odejść tylko Stilić (jeden zawodnik). z drugiej strony jeżeli mają grać tak jak teraz to może kilku kopaczy powinno się pożegnać z klubem. też bym nie zwalał całej winy na Bakero, ale prawda jest taka, że Lech w podobnym składzie potrafił grać na zupełnie innym poziomie i jeżeli trener nie potrafi ogarnąć ani taktyki, ani przygotowania, ani motywacji to niech wy.pierdala.
Opublikowano 23 maja 201113 l No paru kopaczy jest do wywalenia. Pytanie tylko, czy zarząd wywali tych właściwych :F
Opublikowano 23 maja 201113 l Dzień z życia Kibola Nie trzeba mieć FB by móc zobaczyć edit /Stona Tutaj normalnie, na jutubie. Dla nie fanów Lecha i tak nic ciekawego tam nie ma chyba Edytowane 23 maja 201113 l przez Stona dodałem jutuba
Opublikowano 25 maja 201113 l Polonia Bytom - Lech Poznań 1:2 W spotkaniu 29. kolejki Ekstraklasy piłkarze Lecha Poznań pokonali w Bytomiu Polonię 2:1. Bramki dla poznaniaków zdobyli Jakub Wilk i Semir Stilić. Honorowe trafienie dla Polonii zaliczył Marcin Radzewicz.
Opublikowano 25 maja 201113 l miejsce urodzenia: Elin Pelin ładnie się rymuje i gość dobrze rockuje ;P
Opublikowano 25 maja 201113 l Bez podjarki. Niech go najpierw kupią, później niech się sprawdzi. Dopiero wtedy będziecie mogli nam gratulować nowego Semira
Opublikowano 26 maja 201113 l Litar dostał zakaz stadionowy + dozór policyjny. W czwartek prokurator wydał Krzysztofowi M. zakaz stadionowy. "Jest to środek zapobiegawczy, jaki prokurator w trakcie dochodzenia może zastosować. Zakaz dotyczy wszystkich meczów Lecha rozgrywanych zarówno w Poznaniu jak i na wyjeździe, a także spotkań polskiej reprezentacji. Ma on również zakaz zbliżania się do świadków tamtego zdarzenia oraz został objęty dozorem policyjnym - raz w tygodniu będzie musiał stawić się w komisariacie" - powiedział PAP rzecznik wielkopolskiej policji Andrzej Borowiak. źródło: http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/czarny-dzien-dla-litara-szefa-kibicow-lecha,1645131
Opublikowano 26 maja 201113 l W tym kraju dostaje się zakaz stadionowy za wyrażanie swoich opinii a nawet za takie ciężkie przestępstwa jak stanie na schodach. Edytowane 26 maja 201113 l przez lukas1988
Opublikowano 26 maja 201113 l Lepszy niż Moar nie będzie tak że spokojnie To się okaże. PS - "Także"; nie powielaj błędów Ogórka. :potter:
Opublikowano 26 maja 201113 l @SędziaNasOszukał: Wydaje mi się że jednak poprawnie napisałem, btw wyczyść sobie skrzynkę
Opublikowano 26 maja 201113 l @SędziaNasOszukał: Wydaje mi się że jednak poprawnie napisałem, btw wyczyść sobie skrzynkę napisałeś poprawnie, sędzia oszukał Legie raczy się mylić a skoro jara go wytykanie ludziom ort i stylistycznych błedów to powinien upewnić sie czy aby ma racje
Opublikowano 26 maja 201113 l @SędziaNasOszukał: Wydaje mi się że jednak poprawnie napisałem, btw wyczyść sobie skrzynkę napisałeś poprawnie, sędzia oszukał Legie raczy się mylić a skoro jara go wytykanie ludziom ort i stylistycznych błedów to powinien upewnić sie czy aby ma racje Offajd: Już Poznański klub pożegnał się z wielkim słowackim talentem Zakapotką, czy jakoś tak Edytowane 26 maja 201113 l przez Maiden
Opublikowano 26 maja 201113 l offtopic: Coś się z(pipi)ało bo nie mogę ani wysłać, ani zapisać wiadomości. ontopic: ciekawe czy Litara wy(pipi)ali ze stadionu razem z jego magazynem z grilami i lodówkami, czy dalej będzie współpracował z klubem i zapewniał ciepłą parówę w trakcie meczy
Opublikowano 26 maja 201113 l Klub parę dni temu rozwiązał z nim kontrakt jak się zarzuty pojawiły. @Maiden - Wróżbita Maciej się nie sprawdził co do Zapotoki . Ostatnie pół roku spędził na wypożyczeniu.
Opublikowano 26 maja 201113 l już z 2 -3 tygodnie temu rzecznik klubu o tym mówila Sprawiedliwe czy nie to kwestia opini ale klub czyni mądrze poprawiając wizerunek . Na ile ten zakaz dostał? Edytowane 26 maja 201113 l przez Orson