Mikes 65 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No witam. Film już jest, ja dzisiaj obejrzałem, miazga. Kto nie skonczył gier niech nawet nie rusza, firm jest cholernie powierzchowny, skupia się głównie na relacji Haseo - Atalo(nie ma w nim Sialbusa, Antaresa i wiele innych bohaterów), nie ma miasta hakerów, nie ma nawet Cubii, wszystko jest symboliczne. Wykonanie miażdzy, mi się cholernie podobał i polecam Quote
Tamashi 4 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No, mi też się film podobał. Jedyny minus to akcja, która po prostu pędzi jak na złamanie karku. Jednakże jeśli będzie się go traktowało jako ukłon CC2 dla tych co przeszli trylogię G.U. to film jest rewelacyjny. Świetna muzyka, pasująca do tego klimatu z gier (piosenki LieN świetne! Zwłaszcza remix gentle hands. Soundtrack już dawno siedzi u mnie na foobarze). B-st form też fajne ale śmierdzi trochę Naruto xD. Quote
Mikes 65 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 no B-st form cholernie mnie zdziwił, w grze tego nie bylo, a szkoda, kierowanie takim Haseo byłoby milusie. Quote
Tamashi 4 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ba. Dwa Broad Swordy nie w kij dmuchał >D. Ale imo ta forma by zbyt ownowała wszystko xD. Quote
estel 806 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Mi sie z kolei nie podobal. Wystarczy powiedziec, ze w polowie filmu dalem pauze i zrobilem 2h przerwe. Nie wiem czemu, bo GU bardzo lubilem. Jedyne za co naleza sie oklaski to zdecydowanie animacja. Fantastyczna. Quote
Sefirosu 0 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Chętne bym zagrał w .Dot Hack. ale nie ma jak tego kupić ani "załatwić z innych źródeł" Quote
Adavenan 0 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 A ja czekam an next gena kolejnych części. Pamiętam jak namiętnie tłukłem w to na PS2. Aż łezka się kręci w oku. Podejście do tematu i fabuła mistrzowska. CZEMU TERAZ TAKICH GIER NIE ROBIĄ ;/ Quote
Recommended Posts