Jump to content

The Warriors - (Rockstar) o_0

Smuniak4444

Recommended Posts

Odświeże, wszak gierka jest ekstra.

Mam pare pytań:

1. Po przejściu gry można sobie zmienić "chłopka" którym się gra??? Niechce ciągle Swanem latać...

2. Można w trybie free-roaming do jakiegoś innego miasta jechać??? Bo swoich tłuc nie wypada...

3. Gdzie jest koktajl mołotowa ( free-roaming)???

• 4 weeks later...
  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Odświeże, wszak gierka jest ekstra.

Mam pare pytań:

1. Po przejściu gry można sobie zmienić "chłopka" którym się gra??? Niechce ciągle Swanem latać...

2. Można w trybie free-roaming do jakiegoś innego miasta jechać??? Bo swoich tłuc nie wypada...

3. Gdzie jest koktajl mołotowa ( free-roaming)???

Z teg oco pamiętam to:

1 i 2 Nie można

3 Nie pamiętam ;)

a gierka jest kozak tak samo jak film !

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

Dobrze jest oddana siła ciosów, jak uderzysz jakiegoś typa np cegłą to aż czuć, że to był mocarny strzał i pokazane jest to w zwolnionym kadrze. Dla mnie z takich drobnych wad jest taka, że nie można grać kim chcesz, tylko postacie są z góry narzucone. Przez całą grę zagra się każdym z 9 Wojowników, ale ja mimo wszystko wolałbym mieć wybór.

Jak najbardziej polecam, aczkolwiek jeśli PRQc miałbyś do wyboru ( hipotetycznie...) grać w the warriors na ps2 czy pierwszym x'ie w co-opie i cenisz pełen komfort to prędzej bym polecał wersję na xbox'a z banalniej przyczyny... jest płynniejsza . Nie to, że się nie da grać w multi na ps2, ale z frameratem bywało bardzo różnie. Szczególnie, że bardzo dziwne rozwiązali motyw z podziałem ekranu, gdyż jak stoisz obok drugiego gracza, to cała akcja dzieje się na jednym ekranie, ale wystarczy że o centymetr zejdziesz z kadru to ekran zaczyna się sam dzielić. Pomysł niegłupi, ale wprowadza za dużo chaosu przy większej rozróbie.

Edited by C-Boy

Akurat The Warriors to chyba obok Manhunta najpłynniejsza gra Rockstar z poprzedniej generacji :) Zagrać warto, ale tak jak wcześniej pisałem, warto zobaczyć film, będzie łatwiej odnaleźć się w grze. Bo większość zadań jest przed filmem + flashbacki (pokazują jak został założony gang i jak dochodziły kolejne osoby), ale ostatnie chyba 5 misji to akcja z filmu.

@C-boy - Tak nastawiam się szczególnie na grę w co-opie, nie mam wyboru co do wersji bo nie mam Xa ( nawet jak bym miał to i tak wybrał bym PS2 :thumbsup: ). Filmików wczesnej coopa nie oglądałem ale wiem jak działa podział ekranu z recenzji, na papierze wygląda to fajniej bo z tego co widziałem to trochę chaosu w multi się pojawia.

@Zwyrodnialec - racja szkoda że postacie są z góry narzucone, gdy by był dowolny wybór wojowników w misjach można by je przechodzić na inne sposoby, żywotność gry na pewno by wzrosła.

Grę kupiłem za grosze czekam na przesyłkę :), a film przed zagraniem na pewno obejrzę.

Można sobie innymi postaciami pograć w Armies of the Night, gdzie tryb ten stylizowany jest na chodzoną bijatykę z automatów, zresztą z automatu właśnie się ją odpala. :]

I jeszcze co do postaci, to szkoda, że głównie trzeba grać Cleonem i Rembrandtem, o ile ten pierwszy ujdzie, tak Rembrandt jest najsłabszy w walce i trzeba się nieźle starać.