Jump to content

Test Drive: Unlimited

Beck

Recommended Posts

• Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja gram z Victorino PL i robimy zabawe w 30 winsow on-line ,a do klubu sie przydasz :( Zagadaj na livie to sie cos wymysli.

• 5 weeks later...
Posted (edited)
Deska rozdzielcza, ogólnie wnętrze ma niska rozdzielczość. Chodzi o tekstury we wnętrzu samochodu ;)

Dzięki.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Oahu

"Wyspa jest tłem dla gry Test Drive Unlimited (odwzorowano ją tam na tyle dokładnie, że można znaleźć miejsca znane z serialu Zagubieni)."

:P Zna ktoś te miejsca ? gdzie można je znalezc ? piszcie.

edit: Już znalazłem, może się komuś przyda - http://tiny.pl/ldbr

Edited by KheeD
Posted (edited)

Witka ,zapraszam wszyskich ludzi chętnych do zrobienia achiva za klubowe wyścig do mojego małego klubiku jest już nas kilku , ale im więcej tym lepiej :piwo:

Odezwijcie się na Livie (GT: Luke86PL) lub gg 3467742 i coś rozkręcamy !

Edited by cts
  • 2 months later...
Posted

Ja poszukuję osób które lubią jeździć po wyspie. Ale nie tak jak Amerykańskie dzieci Salenami 400 km/h nie hamując na zakrętach, tylko normalnymi samochodami (Audi, Alfa Romeo), powoli i zgodnie z zasadami ruchu drogowego. Chętnych proszę o wiadomość na PW.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Posted

Takiego podziału nie ma. Odpalasz grę i albo jeździsz po wyspie albo bierzesz udział w wyścigach/zadaniach. U każdego dealera masz, o ile dobrze pamiętam, 1.30 min na obadanie fury. W końcu test drive :)

Posted

Właśnie nie :) Na początku są niskie wygrane ale z drugiej strony super wypaśne fury nie są potrzebne. Zawsze możesz skorzystać z wypożyczalni jeżeli chcesz polatać czymś lepszym lub wygrać co nieco bez potrzeby kupowania. Później będą eventy w których zarobisz 75 tys w mniej niż 90 sec.

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Jak "zrobić" własne radio w TDU?

W wersji na PC jest to proste wystarczy skopiować MP3 do odpowiedniego folderu.

W instrukcji do wersji X'owej jest notka: ,że moge zrobić na konsoli 4 playlisty, gdzie w jej nazwie musi być wyraz "Testdrive".

Więc wkładam płyte audio, zgrywam ją na dysk - playlistę zapisuję jako "Testdrive" lub "XXX wykonawca Testdrive" - jednak żaden z tych sposobów nie działa?

Jak zatem się z tym uporać?

• 10 months later...