Beck 3 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Gra ktos jeszcze w TD Jesli tak to poprosze o zaproszenie do klubu. GT w sygn. Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ja gram z Victorino PL i robimy zabawe w 30 winsow on-line ,a do klubu sie przydasz Zagadaj na livie to sie cos wymysli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Dzieki. Odezwe sie jutro bo dzisiaj siedze w robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Nowe samochody do TDU http://xboxsite.pl/News/Test-Drive-reaktywacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza
KheeD 0 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Może mi ktoś napisać o co chodzłio HIVowi z tą niską rozdzielczośćią ? nie ma pełnego 720p czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Deska rozdzielcza, ogólnie wnętrze ma niska rozdzielczość. Chodzi o tekstury we wnętrzu samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza
zyn360 0 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Nowe samochody do TDUhttp://xboxsite.pl/News/Test-Drive-reaktywacja.html Cześć...gram w Test Drive i nie mogę znależć klubów...czy to może zależy od postępu w grze?mam już 59 % gry i nic....odpisz...zynx360@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
KheeD 0 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Deska rozdzielcza, ogólnie wnętrze ma niska rozdzielczość. Chodzi o tekstury we wnętrzu samochodu Dzięki. http://pl.wikipedia.org/wiki/Oahu "Wyspa jest tłem dla gry Test Drive Unlimited (odwzorowano ją tam na tyle dokładnie, że można znaleźć miejsca znane z serialu Zagubieni)." Zna ktoś te miejsca ? gdzie można je znalezc ? piszcie. edit: Już znalazłem, może się komuś przyda - http://tiny.pl/ldbr Edytowane 11 Lutego 2008 przez KheeD Cytuj Odnośnik do komentarza
cts 0 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) Witka ,zapraszam wszyskich ludzi chętnych do zrobienia achiva za klubowe wyścig do mojego małego klubiku jest już nas kilku , ale im więcej tym lepiej :piwo: Odezwijcie się na Livie (GT: Luke86PL) lub gg 3467742 i coś rozkręcamy ! Edytowane 25 Lutego 2008 przez cts Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ja poszukuję osób które lubią jeździć po wyspie. Ale nie tak jak Amerykańskie dzieci Salenami 400 km/h nie hamując na zakrętach, tylko normalnymi samochodami (Audi, Alfa Romeo), powoli i zgodnie z zasadami ruchu drogowego. Chętnych proszę o wiadomość na PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Mam pytanie odnosnie gry, czy jest jakis tryb pozawalajacy przejechac sie kazdym pojazdem z gry bez koniecznosci przechodzenia kariery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wallerot 5 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Samochody możesz tylko testować przed zakupem. Odzielnego trybu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 A cos w stylu Kariera i FREERIDE dowolnym autem z gry po wyspie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Takiego podziału nie ma. Odpalasz grę i albo jeździsz po wyspie albo bierzesz udział w wyścigach/zadaniach. U każdego dealera masz, o ile dobrze pamiętam, 1.30 min na obadanie fury. W końcu test drive Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 WTF, zanim uzbieram na cos fajnego sporo czasu minie . No nic, thx za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Właśnie nie Na początku są niskie wygrane ale z drugiej strony super wypaśne fury nie są potrzebne. Zawsze możesz skorzystać z wypożyczalni jeżeli chcesz polatać czymś lepszym lub wygrać co nieco bez potrzeby kupowania. Później będą eventy w których zarobisz 75 tys w mniej niż 90 sec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Czy ktoś poza mną gra jeszcze w dziadka Test Drive'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
Victorino 0 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Masz na myśli online czy offline?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Edzio666 0 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Jak "zrobić" własne radio w TDU? W wersji na PC jest to proste wystarczy skopiować MP3 do odpowiedniego folderu. W instrukcji do wersji X'owej jest notka: ,że moge zrobić na konsoli 4 playlisty, gdzie w jej nazwie musi być wyraz "Testdrive". Więc wkładam płyte audio, zgrywam ją na dysk - playlistę zapisuję jako "Testdrive" lub "XXX wykonawca Testdrive" - jednak żaden z tych sposobów nie działa? Jak zatem się z tym uporać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Z tego co pamietam, to chyba musisz podac cala nazwe gry (taka jaka Ci sie pokazuje w liscie achi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Spooky Monkey 0 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Ja mam pytanie: czy ta gra nie przycina u kogoś? Bo u mnie właśnie tak jest. Nie wiem czy to wina konsoli, w pokoju trochę pale papierosów, słyszałem że to może mieć znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi