Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Test Drive: Unlimited

Featured Replies

Opublikowano

Gra ktos jeszcze w TD :(

Jesli tak to poprosze o zaproszenie do klubu.

GT w sygn.

Z gory dzieki :D

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 17,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja gram z Victorino PL i robimy zabawe w 30 winsow on-line ,a do klubu sie przydasz :( Zagadaj na livie to sie cos wymysli.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Może mi ktoś napisać o co chodzłio HIVowi z tą niską rozdzielczośćią ? nie ma pełnego 720p czy jak ?

Opublikowano
Deska rozdzielcza, ogólnie wnętrze ma niska rozdzielczość. Chodzi o tekstury we wnętrzu samochodu ;)

Dzięki.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Oahu

"Wyspa jest tłem dla gry Test Drive Unlimited (odwzorowano ją tam na tyle dokładnie, że można znaleźć miejsca znane z serialu Zagubieni)."

:P Zna ktoś te miejsca ? gdzie można je znalezc ? piszcie.

edit: Już znalazłem, może się komuś przyda - http://tiny.pl/ldbr

Edytowane przez KheeD

Opublikowano

Witka ,zapraszam wszyskich ludzi chętnych do zrobienia achiva za klubowe wyścig do mojego małego klubiku jest już nas kilku , ale im więcej tym lepiej :piwo:

Odezwijcie się na Livie (GT: Luke86PL) lub gg 3467742 i coś rozkręcamy !

Edytowane przez cts

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja poszukuję osób które lubią jeździć po wyspie. Ale nie tak jak Amerykańskie dzieci Salenami 400 km/h nie hamując na zakrętach, tylko normalnymi samochodami (Audi, Alfa Romeo), powoli i zgodnie z zasadami ruchu drogowego. Chętnych proszę o wiadomość na PW.

Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie odnosnie gry, czy jest jakis tryb pozawalajacy przejechac sie kazdym pojazdem z gry bez koniecznosci przechodzenia kariery?

Opublikowano

Takiego podziału nie ma. Odpalasz grę i albo jeździsz po wyspie albo bierzesz udział w wyścigach/zadaniach. U każdego dealera masz, o ile dobrze pamiętam, 1.30 min na obadanie fury. W końcu test drive :)

Opublikowano

Właśnie nie :) Na początku są niskie wygrane ale z drugiej strony super wypaśne fury nie są potrzebne. Zawsze możesz skorzystać z wypożyczalni jeżeli chcesz polatać czymś lepszym lub wygrać co nieco bez potrzeby kupowania. Później będą eventy w których zarobisz 75 tys w mniej niż 90 sec.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak "zrobić" własne radio w TDU?

W wersji na PC jest to proste wystarczy skopiować MP3 do odpowiedniego folderu.

W instrukcji do wersji X'owej jest notka: ,że moge zrobić na konsoli 4 playlisty, gdzie w jej nazwie musi być wyraz "Testdrive".

Więc wkładam płyte audio, zgrywam ją na dysk - playlistę zapisuję jako "Testdrive" lub "XXX wykonawca Testdrive" - jednak żaden z tych sposobów nie działa?

Jak zatem się z tym uporać?

Opublikowano

Z tego co pamietam, to chyba musisz podac cala nazwe gry (taka jaka Ci sie pokazuje w liscie achi).

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam pytanie: czy ta gra nie przycina u kogoś? Bo u mnie właśnie tak jest. Nie wiem czy to wina konsoli, w pokoju trochę pale papierosów, słyszałem że to może mieć znaczenie.