Danilo1972 91 Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Sorki za głupie pytanie, ale niestety nie mam czasu się przekopywać przez cały temat - czy wersja GT HD różni się od amerykańskiej GT HD 1.2? Quote Link to comment
SM1 25 Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Sorki za głupie pytanie, ale niestety nie mam czasu się przekopywać przez cały temat - czy wersja GT HD różni się od amerykańskiej GT HD 1.2? Wersja amerykańska została wrzucona wcześniej od europejskiej i nie miała wsparcia dla kierownicy oraz wibracji dopiero po update 1.2 pojawiły się brakujące funkcje. Europejska miała na starcie wszystkie dodatki (aktualnie nie ma różnicy pomiędzy US i EU) Quote Link to comment
Danilo1972 91 Posted January 9, 2008 Author Share Posted January 9, 2008 Wielkie dzięki, już w takim razie odinstalowuję Quote Link to comment
Dabman 104 Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Witam, poszukuje osoby która mi zaufa i powierzy konto na którym ma sciągnięte GT:HD, na jakaś dobę, po to abym sam mógł pobrać grę. Proszę o pomoc. Quote Link to comment
patolo 0 Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Witam, poszukuje osoby która mi zaufa i powierzy konto na którym ma sciągnięte GT:HD, na jakaś dobę, po to abym sam mógł pobrać grę. Proszę o pomoc. przyłączam się do proźby. Quote Link to comment
Dabman 104 Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 cisza. moze ktos jednak pomoze maniakom? Quote Link to comment
PiotrB 9 Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 (edited) Widać ludziom nie chce się ryzykować z udostępnianiem swojego konta. Wprawdzie dane karty płatniczej można usunąć, ale zawsze zostaje ryzyko, że dana osoba sobie za darmo ściągnie to za co my płaciliśmy. Tak czy siak GT HD to taka ciekawostka, według mnie nie warta uwagi. Edited May 31, 2009 by PiotrB Quote Link to comment
Dabman 104 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 oferuje Gran Turismo 2000 na PS2 wersja developerska, działa na konsolach TEST oraz przerobionych ( JP bo tylko taka została "wydana" ) za udostępnienie mi GT HD ( najlepiej europejskiej ) Quote Link to comment
Emet 1082 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 A co zawiera to GT 2000? To jest małe demko z jednym autem i jedną trasą czy coś wiecej? Quote Link to comment
Dabman 104 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Wersja Alpha GT3 taki prolog. Nie jest to "takie demko" wersja developerska która miała z czasem być wypuszczona, ale jako iż wyglądała jak GT2, projekt został zamknięty. Oczywiście na PS2 Quote Link to comment
Recommended Posts