Jump to content

Zagraniczna prasa w PE

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tez kiedys nad tym myslalem. Ale mi bardzie chodzilo po glowie, zeby przedstawic historie jakiegos pisma. Jak powstawalo, jego plusy i minusy, czy zdarzaly sie jakies smieszne wpadki, o czym najczesciej pisza autorzy, zapodac okladke owego pisma, czy tworza jakies rankingi, itp. Nie mam tu na mysli wystawiac oceny tym magazynom! Ot, takie subiektywne spojrzenie :)

Posted (edited)

naprawde świetne pomysły dobrze, że temat odświeżony ;)

mnie np. ciekawi co sie dzieje w światku konsolowym w innych krajach, super by było

o takich relacjach poczytać w PE(choćby w kwadracikach 4x4)

Edited by ogicool
  • 1 month later...
Posted

skoro masz neta to wystarczy wejsc na stronke i tam zobaczyc jaka ocene dostala dana gra w danym magazynie.Ja ocena sie nie sugeruje zbytnio wiec wisi mi jaka ocene dostala gra w innym magazynie.

Posted

Nie chodzi o ocene, ale o info o zagranicznych magazynach konsolowych, jak to tam wygląda, jakieś skany itp.

Posted
Mozna by rowniez zorganizowac artykul dotyczacy wiarygodnosci i rzetelnosci zagranicznych serwisow konsolowych. GameSpot, IGN itd. Zalety, wady, sprawiedliwe ocenianie...

Gigant git! Jestem za.

Posted
buahahaha <opluty monitor> Nie dość, że odpisałeś na posta sprzed dwóch lat, to dodatkowo wtopiłeś - Mazzi pisał na ten temat w poprzednim numerze Extreme :D

Za kogo Ty się uważasz? Sugerujesz mi, że nie wiem co piszę? Wyraziłem jedynie swoją opinię, a że Mazzi pisał na ten temat to wiem. Co nie zmienia faktu, a jedynie go argumentuje, że takie artykuły mogłyby być pisane co miesiąc.

Posted
buahahaha <opluty monitor> Nie dość, że odpisałeś na posta sprzed dwóch lat, to dodatkowo wtopiłeś - Mazzi pisał na ten temat w poprzednim numerze Extreme :D

Za kogo Ty się uważasz? Sugerujesz mi, że nie wiem co piszę? Wyraziłem jedynie swoją opinię, a że Mazzi pisał na ten temat to wiem. Co nie zmienia faktu, a jedynie go argumentuje, że takie artykuły mogłyby być pisane co miesiąc.

lolz, you fail

012_fail.jpg

tak, ja rowniez sugeruje ze nie masz pojecia o czym piszesz, a teraz sie tylko smiesznie tlumaczysz ;D taaa, artykul o tym co miesiac - myslisz ze naprawde jest az tyle powaznych serwisow, by co numer robic z tego jakis artykul. Zreszta Mazzi pisal o tym ostatnio, zawarl w arcie co trzeba i potrzeby rozwijania tematu nie widze...