Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie potrafię pojąć czemu Planet jest tak mało popularny. Przecież jego ostatnia płytka "Sygnał" była bardzo, bardzo konkretna (imo). A "Pas Oriona" po tym singlu zapowiada się wcale nie gorzej. Poza tym sama osoba Planeta wydaje się być w chvuj spoko w porównaniu do innych mc. Wystarczy obadać fanpejdż na fb i jego wpisy, komentarze.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 543 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• (pipi)ć z tym murzyńskim gównem. I tak nie czaicie o czym tam (pipi)ą. Co jeden to (pipi)a znawca afroamerykańskiej kultury hip-hopowej, a tak naprawdę mama mu zabrania słuchać polskiego rapu, bo prze

• ja yebie ale to dobre

• http://www.youtube.com/watch?v=4I7v4tx7zKw   lol.

Opublikowano

Nie potrafię pojąć czemu Planet jest tak mało popularny. Przecież jego ostatnia płytka "Sygnał" była bardzo, bardzo konkretna (imo). A "Pas Oriona" po tym singlu zapowiada się wcale nie gorzej. Poza tym sama osoba Planeta wydaje się być w chvuj spoko w porównaniu do innych mc. Wystarczy obadać fanpejdż na fb i jego wpisy, komentarze.

Pogadaj z nim to się dowiesz. On ma trochę inne spojrzenie na świat niż inni raperzy

Opublikowano

Wiem, że ma inne spojrzenie na świat, co nie zmienia faktu, że nadal nie wiem dlaczego gość z niewątpliwym talentem jest tak mało znany. Jedno drugiego nie wyklucza.

Opublikowano

Zgadzam się w 100%. Za(pipi)iste teksty, barwa głosu i charyzma.

Opublikowano

Wiem, że ma inne spojrzenie na świat, co nie zmienia faktu, że nadal nie wiem dlaczego gość z niewątpliwym talentem jest tak mało znany. Jedno drugiego nie wyklucza.

On sam za bardzo tego nie chce. Gość wydaje tylko i wyłącznie dla siebie i kilkunastu ziomków. Nie interesuje go żaden fejm, granie koncertów (tutaj trzeba by rozwinąć myśl), nie do końca chce brać udział w tym całym gnoju jaki ma miejsce na scenie. Poza tym dzisiaj mieszka poza granicami kraju co skutecznie utrudnia jakiekolwiek zobowiązania rapsowe.

Edytowane przez asfalt

Opublikowano

Trudno jest się z Tobą nie zgodzić, bo wszystko to co piszesz jest prawdą. Jednak ostatnio chyba coś ruszyło się w temacie bo zaczął zachęcać do udostępniania jego fp, tak jakby chciał zrobić nową płytką większy szum. Ale to jest tylko moje spostrzeżenie, być może jest ono błędne.

Edytowane przez butch.stein

Opublikowano

A ja mogę mieć nieświeże info. To żaden mój ziomek tylko po prostu znajomy którego czasem spotykam. Ostatnio dawno z nim nie gadałem.

Opublikowano

nowy klip skręciłem:) peace ziomble

Opublikowano
1e2f7_ORIG-bowdown_gif.gif
Opublikowano

Ale beka. Gimby wzorują się na gimbach. :rofl: