Opublikowano 15 kwietnia 201510 l W tym roku jeszcze nic mnie nie sponiewierało. Chyba, że idziemy w myśl "w krainie ślepców jednooki jest królem" to wtedy kendrik krul mocno. Dobra płyta, tylko i aż tyle. Słyszałeś nowy album lupe?
Opublikowano 15 kwietnia 201510 l Jeszcze nie. Sprawdzę z chęcią, bo od Food and Liquors szanuję go b. mocno.
Opublikowano 15 kwietnia 201510 l wezyr pie.rdoli bardzo mocno, ale i tak pietnascie razy mocniej poniewieral mna w tym roku run the jewels 2 //a nie w sumie rtj 2 to 2014 to w sumie racja, lepszy rap w tym roku jak kendrik jeszcze nie nadszedl Edytowane 15 kwietnia 201510 l przez FARMEROS
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Rządzi, ale tylko do premiery At. Long. Last. A$AP Asap to może jedynie rządzić w noszeniu sukienek
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Kendrick w seplenieniu i wybieraniu średnich beatów, a i tak jarando. Pozdrawiam
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Błędnie zakładacie, że Wasz gust jest obiektywny i wyznacza trendy. Największa beka z blubera, który przygodę z rapem zaczął pewnie od 50 centa.
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l maka iwdze nie na na czasie, kilka dni temu wyszedl tyler, ma nawet kanyego na ficie xDDDDD nie jestem wielkim fanem tpab ale to najlepsza rap plyta w 2015 zreszta wielkiej konkurencji nie bylo
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Błędnie zakładacie, że Wasz gust jest obiektywny i wyznacza trendy. Największa beka z blubera, który przygodę z rapem zaczął pewnie od 50 centa. dobra nie pogrążaj się bardziej pajacu
Opublikowano 17 kwietnia 201510 l maka iwdze nie na na czasie, kilka dni temu wyszedl tyler, ma nawet kanyego na ficie xDDDDD nie jestem wielkim fanem tpab ale to najlepsza rap plyta w 2015 zreszta wielkiej konkurencji nie bylo Tetsuo & Youth.
Opublikowano 17 kwietnia 201510 l https://www.youtube.com/watch?v=Z3PMgu0me1A Jedyna polska rap płyta, którą przesłucham w całości.
Opublikowano 17 kwietnia 201510 l BO TY ADAM WOLISZ ZACHWYCAĆ SIĘ BEZBEKAMI POPKAMI PS. TO PRAWDA NAJPRAWDZIWSZA
Opublikowano 17 kwietnia 201510 l jasne ze zachwycam sie bezbekami popka chwila moment, porownanie gruby hipokryta-cw.el pluje na donguralesko a pozniej wydaje u niego plyte sluchalem ze trzy kawalki i w ch,uj sie nie jaram typem, powinni zdelegalizowac a conajmniej kopac po twarzy PIE.RDOLONY KRÓL KU.RWA ZYCIA. KILOGRAMY DRAGOW, TYSIACE NA KONCIE, KILOGRAMY ZLOTA NA SZYI I TYLE DZI.WEK ZE JA PIE.RDOLE. PRZY TYM ROBI MUZE Z DYSTANSEM I JEST W CH.UJ WIELKI, WIEC ROBI POPLOCH I POSTRACH. MIELONOWI WYJ.EBALBYM W RYJ, PRZED POPKIEM BYM UCIEKAL kwestia rozwiazana mam nadzieje ps. post 4 tysiace, tak po ch.uju Edytowane 17 kwietnia 201510 l przez FARMEROS
Opublikowano 17 kwietnia 201510 l Popek to świetnie się zakręcił. Jest szołmenem, ma dobrego producenta i nos zapchany od koksu. Hajs się zgadza, jego teksty są już klasyką. Oczywiście wszystko z przymrużeniem oka.
Opublikowano 17 kwietnia 201510 l To nie tylko pochwała, to wyraz szacunku. Zazdroszczę mocno złota, dziwek i koksu. Godne członka rodziny królewskiej Edytowane 17 kwietnia 201510 l przez WezyrBiałegostoku
Opublikowano 17 kwietnia 201510 l Pragnę nadmienić, że rozi jarał się spinaczem. Popek >>>>>>>>>>>>>>>>>> spinacz ol dej nygy Edytowane 17 kwietnia 201510 l przez 44bronx
Opublikowano 17 kwietnia 201510 l Proszę Cię Kamilu... Może ja zaszalałem z tym Kendrickiem, ale Spinache to porażka. Przeintelektualizowany płaczliwy rap dla dziewczyn. Edytowane 17 kwietnia 201510 l przez WezyrBiałegostoku
Opublikowano 17 kwietnia 201510 l https://www.youtube.com/watch?v=Z3PMgu0me1A Jedyna polska rap płyta, którą przesłucham w całości. a co z Taco Hemingway - Trojkat Warszawski Edytowane 17 kwietnia 201510 l przez Sugan