Opublikowano 8 kwietnia 200817 l Hej Wszystkim, tak mi przyszła tęsknota za tą grą. Skoro nadal nie wyszła w PALu a wielu z Was już ją pewnie przeszło to mam pytanie. Jak uruchomić to na PS2 ktora jest nieprzerobiona ? Mam Action Replay MAX, czy on pomoże ? Piszcie Piszcie, jak mi ktoś wyjaśni jak odpalić TO BARDZO CHETNIE KUPIę TE GRE !!! BO PEWNIE JUZ JA PRZESZLISCIE --- jestem niemal zdesperowany
Opublikowano 8 kwietnia 200817 l Hej Wszystkim, tak mi przyszła tęsknota za tą grą. Skoro nadal nie wyszła w PALu a wielu z Was już ją pewnie przeszło to mam pytanie. Jak uruchomić to na PS2 ktora jest nieprzerobiona ? Mam Action Replay MAX, czy on pomoże ? Piszcie Piszcie, jak mi ktoś wyjaśni jak odpalić TO BARDZO CHETNIE KUPIę TE GRE !!! BO PEWNIE JUZ JA PRZESZLISCIE --- jestem niemal zdesperowany Możesz to zrobić za pomocą Swap Magic - koszt takiego dobra to około 50 zł. Co do AR MAX - z filmami z innego regionu sobie radzi, z grami - nie wiem.
Opublikowano 1 maja 200816 l Prawie już o grandii 3 zapomniałam Gra warta uwagi, ciekawy system walk z niezłymi animacjami,niezbyt wymagający poziom trudności. Niestety nic poza głównym wątkiem nie oferuje. Drażni też prowadzenie gracza za rączkę. Zamkniete ścieżki na mapie, nawet nie mam prawa się zgubić.. Człowiek czuje się jak w NeedForSpeed a wolałby jednak nieco swobody a'la Midnight club takie małe skojażonko.