Jump to content

Grandia 3

mefi100

Recommended Posts

Posted

Hej Wszystkim, tak mi przyszła tęsknota za tą grą. Skoro nadal nie wyszła w PALu a wielu z Was już ją pewnie przeszło to mam pytanie. Jak uruchomić to na PS2 ktora jest nieprzerobiona ? Mam Action Replay MAX, czy on pomoże ? Piszcie Piszcie, jak mi ktoś wyjaśni jak odpalić TO BARDZO CHETNIE KUPIę TE GRE !!! BO PEWNIE JUZ JA PRZESZLISCIE --- jestem niemal zdesperowany :)

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Hej Wszystkim, tak mi przyszła tęsknota za tą grą. Skoro nadal nie wyszła w PALu a wielu z Was już ją pewnie przeszło to mam pytanie. Jak uruchomić to na PS2 ktora jest nieprzerobiona ? Mam Action Replay MAX, czy on pomoże ? Piszcie Piszcie, jak mi ktoś wyjaśni jak odpalić TO BARDZO CHETNIE KUPIę TE GRE !!! BO PEWNIE JUZ JA PRZESZLISCIE --- jestem niemal zdesperowany :)

Możesz to zrobić za pomocą Swap Magic - koszt takiego dobra to około 50 zł. Co do AR MAX - z filmami z innego regionu sobie radzi, z grami - nie wiem.

• 4 weeks later...
Posted

Prawie już o grandii 3 zapomniałam :) Gra warta uwagi, ciekawy system walk z niezłymi animacjami,niezbyt wymagający poziom trudności. Niestety nic poza głównym wątkiem nie oferuje. Drażni też prowadzenie gracza za rączkę. Zamkniete ścieżki na mapie, nawet nie mam prawa się zgubić.. Człowiek czuje się jak w NeedForSpeed a wolałby jednak nieco swobody a'la Midnight club :) takie małe skojażonko.