Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Grałem w dwie części Sly'a. Jako pierwszą skończyłem trojeczke. Gralo sie naprawde przyjemnie, i to przez cały czas. NIektore tytuły sie nudzą i koncze je zeby po prostu przejsc gre i "cześć". W Sly 3 cieszylem sie kazdym levelem.

W platformówki nie grma za często ale wiem jedno - Sly 3 jest naprawde dobrą grą!

Ostatnio siegnalem po część pierwszą i troche mnie zawiodlą. Tzn jest za krótka i za łatwa. jeśli ktoś nie chce jej wymasterowac na 100% to mozna skonczyc cała w kila godzin (Jak ja, z wynikiem 77% :P )

i moze to tlyko moje odczucie, ale SLy kojarzył mi sie zawsze ze "skradanką", i w częśći trzeciej często musialem "czaić się" na przeciwnika, ukrywac w cieniu itp. W pierwszej częśći było tego mało. CHyba tylko w bibliotece. Generalnie wiekszosc przeciwników zalątwialem w normalnym starciu, a nie z zaskoczenia.

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 7,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czoperrr
    Czoperrr

Udało się, po prostu jestem ślepy i nie zauważyłem jednego sejfu, który zlewał się z podłożem.

Opublikowano

Skończyłem właśnie jedynkę, dosyć trudna i oldskulowa, ale miła. Oby kolejne części był dłuższe.

Opublikowano

Ja osobiście ukończyłem 2 i 3 część . W jedynke grałem tylko w demo, bo cała gierke dorwać ciężko :/ . Obie części były moim zdaniem czymś niesamowity . Grafika była zrobiona bardzo ładnie i tylko umilała rozgrywkę , podobnie jak oprawa audio. Co do fabuły to była przynajmiej interesująca . Podobały mi się nawiązania do poprzenich odsłon serii. Kolejna sprawa to to że mieliśmy otwarte lokacje po ktorych można było pochodzić - co prawda nie jakieś ogromne ale zawsze :P . Lokacje były bardzo różnorodna , podobniej jak misje i to mi się najbardziej podobało. No i oczywiście troszę humoru :P

Dla mniej nie ma lepszej gry od SLY'a. Czekam tylko aż powstanie kolejna odsłona na PS3. Dla tych co jeszcze nie grali w Sly'ie i nie wiedzą czy kupować to powiem że to grzech mieć PS2 i nie zagrać chociaż w jedną część o przygodach tego przesympatycznego szopa . :)

• 16 lat później...
Opublikowano

Odkopuje stary temat. Właśnie skończyłem Sly 1 na PS5 i brakuje mi dwóch trofeów do platyny, ale za cholerę nie mogę znaleźć wszystkich butelek w Duel by the Fire. Mam 38/40 i przechodzę to już któryś raz, nawet sprawdzałem filmy na YouTube i liczba się nie zgadza. Miał ktoś ten problem ?