duncanlove 0 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ostatni boss z Ratcheta 2, miałem RYNOII więc nawet nie zdążyłem zobaczyć jak atakuje. Quote
wisza 5 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 IMO to taki krokodyl w Crash 3 Warped na PSX co miał Miotacz ognia. Frajer jakich mało ^_^ Quote
Sonotori 0 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Co prawda nie na trzech życiach grałem w NES-ową (pegazową) Contrę (wystarczyło, zdaje się, przytrzymać start w trakcie ładowania, żeby kredytów było znacznie więcej), ale ostatni boss, typu matka obcych, był trywialny. Należało podejść jak najbliżej i po ukosie w ukosie w górę strzelać. Te jakieś poczwarki latające przeważnie ani razu nie zdążały mnie sięgnąć. Quote
Średnio zaawansowany Gracz 0 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Powiem kilka...... Dingodile z Crasha 3, Qwark w R&C 3, Papu Papu z Crasha 1, Ripper Roo z Crasha 2, pewien statek z R&C:Size Matters. Końcowe: Neo Cortex z Crasha 2 Quote
Plugawy 3735 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 dużo ich bylo, ale do najłatwiejszych należą Ci co ich sie pokonuje za pierwszym razem prawdziwego bossa trzeba pokonac za co najmniej drugim razem Quote
Recommended Posts