Jump to content

Rainbow Six Vegas

Guest Frostbite

Recommended Posts

Guest Frostbite
Posted

Ja od 2 tygodni.... GT - BlazeOxO, jak ktos jeszcze naparza to niech smialo wysyla invite

• 3 years later...
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie tęsknicie za tą grą...? cały rok grania z kumplami 6vs6 po 10h dziennie... to były czasy. W/g mnie najlepszy fps online w historii. Dlaczego nie ma nawet zapowiedzi kolejnego Rainbowa... słyszał ktoś chociaż jakies plotki?

Posted

Pół foruma grało w tę grę, ale to zamierzchłe czasy. Fakt faktem, że Vegas (podobnie jak CoD4) z perspektywy czasu wydaje się lepszym produktem niż aktualnie Black Ops czy Modern Warfare 2 chwilę wcześniej. Przydałby się numer 3, by pokazać kto rządzi w dziedzinie sieciowych shooterów.

Posted

gierę posiadam i też uważam że zjada na śniadanie CoD'y, aktualnie otomanie w BF'a ale w VEgas mogę spróbować, jak by co to pisz tutaj kiedy, a to mój

GT: SIR PATRYK

• 1 month later...
  • 9 months later...
Posted (edited)

Odswieżam temat. Troche nietypowe ale warto dać znać... CD action na stronie daje darmowe kody do gry online na PC do VEGAS 1 i 2. Jeśli ktos ma ochote pograc nalezy pobrac gre i wpisac darmowy kod. Mój nick raulos. Zapraszam ja pobrałem vegas 1. Może ktoś ze starej gwardii z xboxa ? Nie pobierajcie wersji PL - nie da sie na niej zainstalowac patcha 1.06 wymaganego do gry online.

Edited by raulos