Guest Frostbite Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja od 2 tygodni.... GT - BlazeOxO, jak ktos jeszcze naparza to niech smialo wysyla invite Quote
raulos 19 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Nie tęsknicie za tą grą...? cały rok grania z kumplami 6vs6 po 10h dziennie... to były czasy. W/g mnie najlepszy fps online w historii. Dlaczego nie ma nawet zapowiedzi kolejnego Rainbowa... słyszał ktoś chociaż jakies plotki? Quote
nie versal 6 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 tu masz odpowiedz http://www.eurogamer...incoming-report Quote
whitesand 16 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Pół foruma grało w tę grę, ale to zamierzchłe czasy. Fakt faktem, że Vegas (podobnie jak CoD4) z perspektywy czasu wydaje się lepszym produktem niż aktualnie Black Ops czy Modern Warfare 2 chwilę wcześniej. Przydałby się numer 3, by pokazać kto rządzi w dziedzinie sieciowych shooterów. Quote
Juventusek 3 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 gierę posiadam i też uważam że zjada na śniadanie CoD'y, aktualnie otomanie w BF'a ale w VEgas mogę spróbować, jak by co to pisz tutaj kiedy, a to mój GT: SIR PATRYK Quote
raulos 19 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Bylo Gamescom, TGS ... dalej cisza? Quote
raulos 19 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 (edited) Odswieżam temat. Troche nietypowe ale warto dać znać... CD action na stronie daje darmowe kody do gry online na PC do VEGAS 1 i 2. Jeśli ktos ma ochote pograc nalezy pobrac gre i wpisac darmowy kod. Mój nick raulos. Zapraszam ja pobrałem vegas 1. Może ktoś ze starej gwardii z xboxa ? Nie pobierajcie wersji PL - nie da sie na niej zainstalowac patcha 1.06 wymaganego do gry online. Edited July 18, 2012 by raulos Quote
Recommended Posts