ornit 3033 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Nie chce mi się zakładać nowego tematu, którego i tak nikt o zdrowych zmysłach (biorąc pod uwagę popularność na naszym za(pipi)u) nie odwiedzał zadam następujące pytanie: Czy SNK po DWUNASTU LATACH zdecydowała się przerysować sprite'y? Czy mi się tylko wydaje... Quote
kowal 0 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 wiadomo od tym od dłuzszego czasu choc filmiku nie widziałem acha tego KOFa robi ponoc stary zespoł ze starego SNK a nie playmore a jak faktycznie jts to zobaczymy. nie pamietam gdzie to wyczytałem ale leciało jakos tak "nowe sprity beda ostatecznym wygladem KOF i podsumowaniem całosci, bedzie bijatyka ostateczna tak jak powinna wygladac" czyli beda nowe sprity i juz mamy zapowiedz ze beda exploatowene kolejne 10 lat LoL no nic ja sie ciesze bo obecnie nie ma normalnej nowej i nowoczsnej nie uragajacej lowresem bijatyki ktora zrobił zgrany zespoł. zwłaszcza o zgranie grafika z kolesiem od systemu i hiboxow bo jak to "zgranie" wglada chocby w ArcSystem to widac słychac i czuc po minucie grania w cokolwiek od nich. a wracajac do filmiku postacie sa bardzo duze wiec pewnie skroca skoki albo dadza megazooom ale wolałbym to pierwsze ciekawe tylko w jakiej to technice bo nic nie widac na tym filmiku dokładniej Quote
Recommended Posts