Skocz do zawartości

Wygląd waszego pulpitu

Featured Replies

Opublikowano
Tylko wymień tego IE na FF, bo gryzie po oczach bardziej niż aplikacja dostępowa Neostrady :P

obecny

deskcn1.th.jpg

Na dwóch monitorach jedziesz? Kosmiczna rozdziałka ;].

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 254,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Próbowałam, ale problem był z playlistą i okładkami więc chyba już 4 raz dałam foobarowi wygrać.

Mam pytanie. Czy jest jakiś program czy inny sposób by ikonki na pasku startowym wyglądały tak:

62184744kv3.jpg

a nie tak:

97986519hr5.jpg

Bez chowania paska do boku?

Tzn nie ogarniam, chcesz mieć na pasku tylko ikonki bez nazw ?

... nie mam pojęcia czy coś takiego idzie zrobić. Tzn bardzo prawdopodobne że trzeba pogrzebać w rejestrze.

Opublikowano

O to mój pulpit. Nic specjalnego, ale chociaż jest przejrzyście.

beztytuukj4.th.jpg

sorry za double posta. zapomniałem, że już wcześniej pisałem

Edytowane przez orion50

Opublikowano

Szkoda tylko, że zostaje miejsce ;[

Opublikowano
Próbowałam, ale problem był z playlistą i okładkami więc chyba już 4 raz dałam foobarowi wygrać.

Mam pytanie. Czy jest jakiś program czy inny sposób by ikonki na pasku startowym wyglądały tak:

62184744kv3.jpg

a nie tak:

97986519hr5.jpg

Bez chowania paska do boku?

A to nie chodzi poprostu o przeciagniecie paska start na lewa lub prawa krawedz pulpitu ? Trzeba tylko odznaczyc "zablokuj pasek" (ppm na pasek start) i mozna przeciagac po krawedziach plulpitu ;)

Opublikowano

To niemożliwe i w sumie bez sensu ;) Człowiek by się nie połapał - wyobraźcie sobie otwarte np. 4 okienka przeglądarki. Przełączasz się na chybił-trafił, bo na pasku są tylko ikonki. Jestem za optymalizacją pulpitu, ale w kierunku ergonomii. Minimalizm - tak, ale jeśli nie koliduje z funkcjonalnością :P

Opublikowano

Pewno chciała ukryć nazwy stron żeby mama nie widziała, kiedy wchodzi do pokoju i zerka na ekran XD

Opublikowano

Po prostu fajniej to wygląda. 4 okna przeglądarki mi nie grożą, bo w FF mam karty ;]

Opublikowano

Przeciez to jest zwykla Vista ,co w tym innego?

Opublikowano

Chciał się pochwalić zdjęciem koleżanki :)

Opublikowano
photoshopwallpaperdb2.th.jpg

Edytowane przez Owiec

Opublikowano
pulpitcleanow1.th.jpg
Opublikowano

Jak się nazywa ten styl (czy jak mu tam, ten przeźroczysty pasek zadań)?

Opublikowano
Jak się nazywa ten styl (czy jak mu tam, ten przeźroczysty pasek zadań)?

Jadaero 1.2

Opublikowano
Polecam tapetki z tej stronki :cool:

http://www.xtremewalls.com/

Strona na której są tapety w rozdzielczości 15' monitów [1024x768] nie może być dobra ;\