Opublikowano 21 marca 200817 l Tylko wymień tego IE na FF, bo gryzie po oczach bardziej niż aplikacja dostępowa Neostrady obecny Na dwóch monitorach jedziesz? Kosmiczna rozdziałka ;].
Opublikowano 21 marca 200817 l Próbowałam, ale problem był z playlistą i okładkami więc chyba już 4 raz dałam foobarowi wygrać. Mam pytanie. Czy jest jakiś program czy inny sposób by ikonki na pasku startowym wyglądały tak: a nie tak: Bez chowania paska do boku? Tzn nie ogarniam, chcesz mieć na pasku tylko ikonki bez nazw ? ... nie mam pojęcia czy coś takiego idzie zrobić. Tzn bardzo prawdopodobne że trzeba pogrzebać w rejestrze.
Opublikowano 21 marca 200817 l To Ci powinno pomóc http://spirant.deviantart.com/art/NoTitles...DeXter-58954841 program bezpieczny w użytkowaniu z tego co słyszałem. pozdrawiam
Opublikowano 21 marca 200817 l O to mój pulpit. Nic specjalnego, ale chociaż jest przejrzyście. sorry za double posta. zapomniałem, że już wcześniej pisałem Edytowane 21 marca 200817 l przez orion50
Opublikowano 22 marca 200817 l Próbowałam, ale problem był z playlistą i okładkami więc chyba już 4 raz dałam foobarowi wygrać. Mam pytanie. Czy jest jakiś program czy inny sposób by ikonki na pasku startowym wyglądały tak: a nie tak: Bez chowania paska do boku? A to nie chodzi poprostu o przeciagniecie paska start na lewa lub prawa krawedz pulpitu ? Trzeba tylko odznaczyc "zablokuj pasek" (ppm na pasek start) i mozna przeciagac po krawedziach plulpitu
Opublikowano 22 marca 200817 l To niemożliwe i w sumie bez sensu Człowiek by się nie połapał - wyobraźcie sobie otwarte np. 4 okienka przeglądarki. Przełączasz się na chybił-trafił, bo na pasku są tylko ikonki. Jestem za optymalizacją pulpitu, ale w kierunku ergonomii. Minimalizm - tak, ale jeśli nie koliduje z funkcjonalnością
Opublikowano 22 marca 200817 l Pewno chciała ukryć nazwy stron żeby mama nie widziała, kiedy wchodzi do pokoju i zerka na ekran XD
Opublikowano 22 marca 200817 l Po prostu fajniej to wygląda. 4 okna przeglądarki mi nie grożą, bo w FF mam karty ;]
Opublikowano 24 marca 200817 l Jak się nazywa ten styl (czy jak mu tam, ten przeźroczysty pasek zadań)?
Opublikowano 24 marca 200817 l Jak się nazywa ten styl (czy jak mu tam, ten przeźroczysty pasek zadań)? Jadaero 1.2
Opublikowano 24 marca 200817 l Polecam tapetki z tej stronki http://www.xtremewalls.com/ Strona na której są tapety w rozdzielczości 15' monitów [1024x768] nie może być dobra ;\