Opublikowano 14 stycznia 200916 l Ja bym poradził to samo co stona mi - wywal niepotrzebne rzeczy, np. pasek języka, włącz autoukrywanie ikon i będzie ładnie Pytanie: Jakim programem ustawiacie pasek zadań na górze? Windows Blindsem jakoś?
Opublikowano 14 stycznia 200916 l O kuźwa, a przez tyle lat zastanawiałem się do czego służy "Zablokuj pasek zadań". Dzięki
Opublikowano 15 stycznia 200916 l http://images37.fotosik.pl/49/3c5be9721e37b293.jpg Edytowane 15 stycznia 200916 l przez stona
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Na XP przezroczystość to jedynie uzyskam dzięki programowi typu windows blinds? Nie da rady wgrać skina jakiegoś z obsługą przezroczystości jak w viście po spaczowaniu uxtheme? Bo nie chce blinds'a instalować... Jak zrobić by ikonki w XP mogłybyć w formacie .png np. ? Da rade? <zaraz wkleje swojego windows sieben look-a-like> edit: Tak jak mówiłem, wklejam swoją podróbe windy 7 - nie dokońca podróba bo ikony całkiem inne, ale skin niby win 7. Aha mam pytanie, nie wiecie skąd można skiny wziąść, jakaś dobra stronka? Chodzi mi o normalne skiny pod win xp, nie pod win blinds, a wiecie, pod spaczowanego shella uxpatcherem. http://img294.imageshack.us/img294/8074/pulpetpm9.jpg Edytowane 17 stycznia 200916 l przez stona
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Na XP przezroczystość to jedynie uzyskam dzięki programowi typu windows blinds? Nie da rady wgrać skina jakiegoś z obsługą przezroczystości jak w viście po spaczowaniu uxtheme? Bo nie chce blinds'a instalować... (...) Glass2k
Opublikowano 17 stycznia 200916 l O to i mój pulpit : Windows 7 BETA. I jestem w szoku. Mam Celerona 2.5 GHZ, 512 MB Ram i jakąś zintegrowaną kartę graf. a system chodzi niemal tak jak XP.
Opublikowano 18 stycznia 200916 l ee tam nie ma żadnych ścian Zresztą ja tam stoję prawie przy rogu mapy
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Ognista Ruda plus porzadek w ikonach plus Leopard Xp skin :] 19 gier? musisz mieć naprawdę dużo wolnego czasu btw do wszystkich siedzących obecnie na W7 - powodzenia jeśli macie na dyskach jakieś ważne dokumenty. Siadać na wersji unstable, w której jak dotąd wykryto kilka leaking doors, ciągle poprawia się prawdziwie krytyczne błędy (vide usuwanie początków plików mp3) a samo współdziałanie nie ma jeszcze akredytacji firm zajmujących się bezpieczeństwem nie jest dobrym pomysłem. Oczywiście system jest, jak narazie, pierwsza klasa ale to nadal platforma beta Edytowane 18 stycznia 200916 l przez greah
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Sam zastanawiam się,dlaczego ludzie jako główny system biorą W7 BETA. I nie pojmuję
Opublikowano 18 stycznia 200916 l W7 Beta jest zainstalowane na drugiej partycji specjalnie do testów. Nie widzi ona partycji ze wszystkimi danymi więc mam spokój . Jak narazie jest malina, a co do ucinania mp3 to ściągnąłem update i zero problemów. Wreszcie udało mi się połączyć Xbox'a360 z Windows Media Center Pozdro i sorry za OT
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Windows 7 BETA. I jestem w szoku. Mam Celerona 2.5 GHZ, 512 MB Ram i jakąś zintegrowaną kartę graf. a system chodzi niemal tak jak XP. To beta, poczekaj az naszpikuja go wszystkimi programiami i opcjami, na pewno rozowo nie bedzie ale mam nadzieje ze doczekamy sie w koncu takiego systemu jak staruszek XP.
Opublikowano 19 stycznia 200916 l Windows 7 BETA. I jestem w szoku. Mam Celerona 2.5 GHZ, 512 MB Ram i jakąś zintegrowaną kartę graf. a system chodzi niemal tak jak XP. To beta, poczekaj az naszpikuja go wszystkimi programiami i opcjami, na pewno rozowo nie bedzie ale mam nadzieje ze doczekamy sie w koncu takiego systemu jak staruszek XP. Ja wiem, że to BETA, ale w nim jest prawie wszystko co pewnie będzie w pełnym systemie. Na razie nie widzę żadnych braków w stosunku do XP. Na razie jestem bardzo zadowolony z Siódemki. Co by nie było OT : Edytowane 19 stycznia 200916 l przez orion50
Opublikowano 19 stycznia 200916 l A mała zmiana tapetki http://www.picfront.org/d/KAuZeFJInm1/Tapeta.png
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Trochę zabawy i takie coś mi wyszło;) numero uno numero due Edytowane 22 stycznia 200916 l przez erni_master