Opublikowano 5 sierpnia 200915 l co to za komunikator? mam dość Gadu szitu, a nie umiem skonfigurować mirki ;/
Opublikowano 5 sierpnia 200915 l Na pewno Mirka, a całość skina jest dostepna na deviantarcie - GAIA09. Mi sie osobiście nie podoba, ale jest tego masa od ikonek, kursorów po configi do samuraize i foobara.
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l Jeszcze chciałbym zamienić gg na mirande ale za diabła nie umiem jej skonfigurować Był bym wdzięczny jak by mi ktoś napisał na PW jak się z ną uporać. Edytowane 9 sierpnia 200915 l przez maciekk
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l A na poprzednim screenie byla Gaia09, okazala sie za duza Koszmarny pattern Generalnie jednak worzo. +
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l Jeszcze chciałbym zamienić gg na mirande ale za diabła nie umiem jej skonfigurować Był bym wdzięczny jak by mi ktoś napisał na PW jak się z ną uporać. Możesz sie podzielić co to za theme i ikony ? Z góry wielkie dzięki. Pozdro.
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l Styl A ikony to rhors_vista4 ale nie wiem skąd je ściągłem. Danke Schön =*
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l Parafrazując Pawlaka - nadeszla wiekopomna chwila. AVA ustapiło miejsca młodszemu i bardziej podatnemu na customizację Xchange
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l jak sie nazywa ta wtyczka/skin której używa stona, chodzi mi głównie o te skróty na dole ekranu (tekst zamiast ikon)
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l na razie tak, ale szukam bardziej pastelowego stylu do XP. Edytowane 15 sierpnia 200915 l przez ShtaS
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l Object dock plus To są ikony aha, w takim razie musze poszukać object dock plus, mój aktualny to ten bez plusa... chyba że da sie uzyskać taki efekt na darmowej wersji
Opublikowano 19 sierpnia 200915 l Ej faceci coś nie działa mi ;/ Podmieniłam plik uxtheme.dll na spaczowany (z którego korzystałam wcześniej) ale nie działa. Nie wykrywa mi themów. Pamiętam, że jak pierwszy raz to robiłam to też były takie jazdy ale w końcu zaskoczyło. Jakieś pomysły co z tym zrobić?