Opublikowano 19 sierpnia 200915 l Możesz mi go wysłać na pw? I nie zasłaniaj się prawami Jak się uda naprawić ten problem to od razu go wrzucam ;d Na razie mam tak: Ale to nie jest ok ;/ Edytowane 19 sierpnia 200915 l przez Reiko
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l http://www.picfront.org/d/97gaKDLQ/Pulpit.png Edytowane 23 sierpnia 200915 l przez psx18
Opublikowano 22 sierpnia 200915 l Byś se lajsnął jakieś Yamato albo inne Amagi, a nie jakieś żaglówki ;P
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l update: Ej, co to jest to wszystko? Fajne! Daj jakieś namiary jak możesz, mam trochę wolnego czasu i chętnie bym się pobawił pulpitem.
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l update: Ej, co to jest to wszystko? Fajne! Daj jakieś namiary jak możesz, mam trochę wolnego czasu i chętnie bym się pobawił pulpitem. podbijam ;p
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l program to rainmeter ze skinem HUD.vision skin do Visty -> Alduin Edytowane 25 sierpnia 200915 l przez Mati_Siepacz
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Da radę zmienić jakoś wygląd systemu Windows XP Home? StyleXP nie działa, uxtheme nie działa, no i co teraz. Nie chcę żadnych pamięciożernych skinów. Pomocy.
Opublikowano 3 września 200915 l Możesz Grzegorz wrzucić wszystko? Ja bym jeszcze do tego dołożyła trans bar, żeby pasek wyglądał tak samo jak dock ale jest bardzo <ok> Edytowane 3 września 200915 l przez Reiko
Opublikowano 3 września 200915 l Chciałbym mieć jasną skórkę windowsa, ale i ciemne ikonki do RocketDocka, żeby wszystko było funkcjonalne. Muszę jeszcze wykombinować, żeby to jakoś wyglądało. - styl windowsa - SHADED (jest na Deviantart) - ikonki do RocketDocka - zapomniałem - tapeta - nie wiem, ale znalazłem ją wpisując w google bodaj "1024x600 wallpapers". Mam nadzieję, że pomogłem.
Opublikowano 3 września 200915 l do ikon programy object dock i rocket dock z iconami z setu dirty reflect (są na deviancie) theme to alduin (też tam jest) program do tych wykresów, rss i innych gówien to rainmeter, ze skinem HUD.Vision do pomocy z ustawianiem polecam pana Google, to naprawdę nic skomplikowanego
Opublikowano 5 września 200915 l Wielkie dzięki. W koncu wszystko u mnie do siebie pasuje, a znalezienie, albo zrobienie samemu jakiegoś skina zeby był całkiem glass nie było proste. Uwielbiam ten przezroczysty efekt.